Elektronik JBL Quantum 350 1.799 TL

Makaleler
2
Kulaklık hakkında aşırı bilgim yok, genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Ama bende aldım gelince göreceğiz. Bu fiyata anca Fuxi H7 falan bulunuyor. Mikrofonu üst düzeyde, driver da gayet iyi.
Son 1 yılda en düşük fiyat, ve satıcı MediaMarkt. JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları

1746200915198.png

Yaklaşık8 aydır kullanıyorum ciddi bir sorun yaşatmadı, yazlımı da oldukça kaliteli. Yalnız kulaklık biraz ağır onu göz önünde bulundurun.

250 gram aslında hocam, sana ağır gelmiş olabilir mi?
Belki de, bundan önce epey bir süre JBL Tune 500BT kullandım PC dahil, o yüzden ağır gelmiş olabilir.

MediaMarkt fiyatları biraz yüksek oluyor. Ama indirim yapınca da sağlam indirim yapıyor.

Bu sabah baktım 3290 TL'ye çıkmıştı, sonra yine 1699'a düştü. 😅
Bu fiyat artışını hiç bir zaman çözemedim. S24+ bakıyordum, 46 küsürdü sonra 42 bine indi, sonra 50 bin liraya fırladı. Vatan Bilgisayar ile aynı anda fiyatları artıp azalıyor ve fiyatları aynı oluyor.

Kulaklık hakkında aşırı bilgim yok, genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Ama bende aldım gelince göreceğiz. Bu fiyata anca Fuxi H7 falan bulunuyor. Mikrofonu üst düzeyde, driver da gayet iyi.
Son 1 yılda en düşük fiyat, ve satıcı MediaMarkt. JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları

Eki Görüntüle 2482605

Güzel fiyat Fuxi H7 yerine daha mantıklı. 250 gram da gayet hafif bence 360 gram kulaklık kullanıyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı