JBL Quantum 350 alınır mı?

Lyrs

Hectopat
Daha fazla  
JBL Quantum 350 kulaklığını inceliyorum ve diğer açılan konulara baktım fakat hiç ürünü alıp inceleyen olmamış. Ülkemizde de pek inceleme yorumu yok. Ürünü kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Ben bugün aldım aşırı iyi oyun konusunda mikrofonuda güzel ilk kablosuz kulaklığım kasaya USB takarak kullanıyorum.

Ben bugün aldım aşırı iyi oyun konusunda mikrofonuda güzel ilk kablosuz kulaklığım kasaya USB takarak kullanıyorum.

Konuyu açtıktan sonra almıştım bende memnun kaldım önceden Razer Barracuda X vardı arada birbirini geçtikleri özellikler var gayet güzel beğendim bende.

Ben bugün aldım aşırı iyi oyun konusunda mikrofonu da güzel ilk kablosuz kulaklığım kasaya USB takarak kullanıyorum.

Hocam ben almayı düşünüyorum kulaklığı ama incelemesi vs. yok kulağınız için olan kısım küçük mü anlayamadım bir türlü kulağınız içine tam oturuyor mu?

Hocam ben almayı düşünüyorum kulaklığı ama incelemesi vs. yok kulağınız için olan kısım küçük mü anlayamadım bir türlü kulağınız içine tam oturuyor mu?

Tam oturuyor hocam aşırı rahat yatağınızda yatıp film izlersin gidersin CS Valorant oynarsın her konuda iyi benim izlenimime göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı