pepsiseverim
Picopat
Hocam EQ'ları nereden yapıyorsunuz kulaklığın kendi driverı mı var yoksa farklı bir uygulama mı?
Hocam EQ'ları nereden yapıyorsunuz kulaklığın kendi driverı mı var yoksa farklı bir uygulama mı?
EQ kısmı kulaklığın driver kısmı evet, öbür olay Windows'un.
Hocam yani bu verdiğiniz ayarları kendi driverından yapıyoruz? Öbür Windows olayı dediğiniz nedir peki? Bir de şey soracağım ben İyzico cashbackini kullanmak istiyorum bu kulaklığı almak için ama İyzico ile öde seçeneği olan bir sitede göremedim ürünü.
İyzico'dan sanal kart oluşturup alabilirsin. Windows olayında bir şey yok, kısacası o ayarı kapatınca ses iyileşiyor. Fakat 7.1 kullanamıyorsun o kapalıyken, EQ da driverdan evet.
Windows olayında bir şey yok, kısacası o ayarı kapatınca ses iyileşiyor. Fakat 7.1 kullanamıyorsun o kapalıyken, EQ da driverdan evet.
İyzico'dan sanal kart oluşturduğumda bu cashback her yerde geçerli mi oluyor?
Özür dilerim bu konuda fazlasıyla bilgisizim o yüzden soruyorum hangi ayarı kapatıyoruz? O ayarı kapatınca 7.1 kullanılamıyor ama EQ'dan mı ayar yapıyoruz orayı da pek anlamadım. Hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim hem de öğrenmiş olurum.
gecikme hissetdinizmiAlınır hocam, güncel olarak kullanıyorum. Bütçesinin üstünde bir performansı var zaten, 2.5 3K civarına rahat kafa tutar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.