JBL Quantum 350 alınır mı?

Dusa0

Hectopat
Daha fazla  
Kablosuz bir kulaklık olarak JBL Quantum 350’yi düşünüyorum. Hikayeli oyun, müzik ve dizi için alacağım. Mikrofon da ortalama olsun yeter. Ayrıca kafamda SteelSeries Nova 1 de var ama kablolu.

Kesinlikle alınır.

Kablosuz bir kulaklık olarak JBL Quantum 350’yi düşünüyorum. Hikayeli oyun, müzik ve dizi için alacağım. Mikrofon da ortalama olsun yeter. Ayrıca kafamda SteelSeries Nova 1 de var ama kablolu.

Steelseriesin o modelleri biraz tırt ya. Mikrofonları falan gidiyor 6-7 ay sonra.

Kendim kullanıyorum. Alınır. 2 gün rahat götürüyor. Eğer çok fazla PC başında değilseniz 3-4 gün rahat götürür belki daha fazla. JBL QuantumENGINE programı üzerinden ekolayzır ayarını yaptığınız zaman çok iyi ses alabilirsin. Mikrofonu gayet iyi. Mikrofonunun takıp çıkması baya güzel. Mikrofonun sesini de program üzerinden ayarlayabilirsin. 7.1 kısmı çok iyi değil ya da ben beceremedim 😁 Sadece FPS oyunlarında kullanıyorum. Hikayeli veya konuşma gerektiren oyunlar, videolarda sesi çok boğuyor gibi hissettiğim için kapatıyorum.

Kendim kullandığım ekolayzır ayarı;
1755880080097.png

Mikrofonu ise Bright modunda kullanıyorum.

Alınır, alternatif olarak:

Stoklari yok ama gelmesi uzun surmez. İyi bir EQ ayarı ile oldukca iyi ses veriyor. BJK200 kodu ile 2200 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı