JBL Quantum 350 Wireless alınır mı?

İbrain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: MSI Gaming X Trio 5070
CPU: AMD Ryzen 5 7600 + Thermalright Peerless Assasin 120 SE
Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi
RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000 Mhz
SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB
Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow
PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler
Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD
Klavye: MSI Vigor GK30
Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Kulaklık: JBL Quantum 350
Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD
Meslek
Öğrenci
Merhaba yaklaşık 4 yıldır oyun, film müzik gibi içeriklerin hepsinde JBL tune 500BT kullanıyorum. Kulaklığım ömrünün bittiği sinyallerini vermeye başladı. Ben de 2000 TL fiyat bandında kablosuz bir oyun kulaklığı arıyorum. Bu model bayağı ilgimi çekti. JBL'in daha önce pek çok ürününü kullandım ve seviyorum. Kullanan varsa artıları eksileri nelerdir? Alınır mı? Gibi bilgileri verirse sevinirim. Şu anda fiyatı 2200 TL belki indirim kovalayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yaklaşık 4 yıldır oyun, film müzik gibi içeriklerin hepsinde JBL tune 500BT kullanıyorum. Kulaklığım ömrünün bittiği sinyallerini vermeye başladı. Ben de 2000 TL fiyat bandında kablosuz bir oyun kulaklığı arıyorum. Bu model bayağı ilgimi çekti. JBL'in daha önce pek çok ürününü kullandım ve seviyorum. Kullanan varsa artıları eksileri nelerdir? Alınır mı? Gibi bilgileri verirse sevinirim. Şu anda fiyatı 2200 TL belki indirim kovalayabilirim.

alınmaz bütçe artarsa https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1571469705.html
artmazsa

Bende almayı düşünüyorum ama internette çok yorum göremedim kullanan varsa PS5'e bağlanıyor mu bağlanıyorsada ses gecikmesi tarzı problemler var mı Amazon'daki indirim bitmeden almayı düşünüyorumda.

Bende almayı düşünüyorum ama internette çok yorum göremedim kullanan varsa PS5'e bağlanıyor mu bağlanıyorsada ses gecikmesi tarzı problemler var mı Amazon'daki indirim bitmeden almayı düşünüyorumda.
PS5'e bağlandığı yazıyor ürün özelliklerinde.

Merhaba yaklaşık 4 yıldır oyun, film müzik gibi içeriklerin hepsinde JBL Tune 500BT kullanıyorum. Kulaklığım ömrünün bittiği sinyallerini vermeye başladı. Ben de 2000 TL fiyat bandında kablosuz bir oyun kulaklığı arıyorum. Bu model bayağı ilgimi çekti. JBL'in daha önce pek çok ürününü kullandım ve seviyorum. Kullanan varsa artıları eksileri nelerdir? Alınır mı? Gibi bilgileri verirse sevinirim. Şu anda fiyatı 2200 TL belki indirim kovalayabilirim.

Hocam aldınız mı memnun musunuz?

Hocam aldınız mı memnun musunuz?
Aldım hocam 9 aydır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım çok şükür şu ana kadar. Ses kalitesi bakımından ekstra bir şey söyleyemeyeceğim, çok da ilgili olduğum bir konu değil. Rekabetçi oyun da pek oynamam ama kısa oturumlarımdan ses kasma konusunda kötü olmadığı yorumunu yapabilirim. Şarjı epey uzun gidiyor, mikrofonu fena değil takıp çıkarılabilir olması da çok iyi bir özellik.

Aldım hocam 9 aydır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım çok şükür şu ana kadar. Ses kalitesi bakımından ekstra bir şey söyleyemeyeceğim, çok da ilgili olduğum bir konu değil. Rekabetçi oyun da pek oynamam ama kısa oturumlarımdan ses kasma konusunda kötü olmadığı yorumunu yapabilirim. Şarjı epey uzun gidiyor, mikrofonu fena değil takıp çıkarılabilir olması da çok iyi bir özellik.

Teşekkürler hocam. Pedlerinin derisi nasıl rahatsız ediyor mu?

Teşekkürler hocam. Pedlerinin derisi nasıl rahatsız ediyor mu?
Rahatsız edici veya terleten bir dokusu yok hocam. Kaldı ki kulağınız çok büyük değilse kulağınız pedlerin içine girecektir muhtemelen, pedler kulağınıza doğrudan baskı yapmaz yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı