Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #11 RomanthonyFPS dedi: Ses kalitesi çok düşük. Ses şiddeti hiç yok. Genişletmek için tıkla... Anladım kendi ses kartı bile olsa da mı bu kadar düşük? Şu an ne kullanıyorsunuz?
RomanthonyFPS dedi: Ses kalitesi çok düşük. Ses şiddeti hiç yok. Genişletmek için tıkla... Anladım kendi ses kartı bile olsa da mı bu kadar düşük? Şu an ne kullanıyorsunuz?
RomanthonyFPS Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Yedek Parça - Ağır Vasıta 10 Ekim 2021 #12 Msevket44 dedi: Anladım kendi ses kartı bile olsa da mı bu kadar düşük? Şu an ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi çok iyi ama ses kalitesi kötü. Ses çıkmıyor. Ses kasamazsın. Şu an kullandığım kulaklık ise turtle beach Elite Pro Tournament Elite Pro Tournament Oyun Kulaklığı ve T.A.C Bundle Standart - PS4, Xbox One ve PC : Amazon.com.tr
Msevket44 dedi: Anladım kendi ses kartı bile olsa da mı bu kadar düşük? Şu an ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi çok iyi ama ses kalitesi kötü. Ses çıkmıyor. Ses kasamazsın. Şu an kullandığım kulaklık ise turtle beach Elite Pro Tournament Elite Pro Tournament Oyun Kulaklığı ve T.A.C Bundle Standart - PS4, Xbox One ve PC : Amazon.com.tr