JBL Quantum 810 bilgisayarda gözükmüyor

Skalans

Femtopat
Daha fazla  
1739368431272.png

1739368458963.png

Merhaba, JBL Quantum 810 model kulaklığım Discord'da çalışmasına rağmen bilgisayarımda gözükmüyor. Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

HOcam Quantum yazılımını indirip cihazı fabrika ayarlarına çevirmeyi deneyin. Giriş cihazı olarak görünüyor ama çıkış olarak görünmüyor anladığım kadarıyla. Ses denetimi menüsünün de fotoğrafını atabilir misniz? TÜm cihazların giriş çıkış tabları altında sıralandığı liste. Belki çalışmayı durdur modundadır.

HOcam Quantum yazılımını indirip cihazı fabrika ayarlarına çevirmeyi deneyin. Giriş cihazı olarak görünüyor ama çıkış olarak görünmüyor anladığım kadarıyla. Ses denetimi menüsünün de fotoğrafını atabilir misniz? TÜm cihazların giriş çıkış tabları altında sıralandığı liste. Belki çalışmayı durdur modundadır.
1739369428716.png

Burda gözüküyor ama karıştırıcıda yok garip bir şekilde

Eki Görüntüle 2422199

Buradan bakın hocam. Eğer burada görünüyorsa sağdan bakın, bakalım aktif mi? Görüyor ve adı de silikse aktif olarak yer alıyor. Sağ oynatmayı aktifleştirme devam ediyor.
1739369753117.png

JBL Quantum810 hoparlör sekmesini varsayılan aygıt yapsam bile karıştırıcıda gözükmüyor ama garip bir şekilde discordda çalışan kulaklık karıştırıcıda neden gözükmez ki

1739370030804.png

Tüm Her şeyin devre dışı kalması ve;
1739370066720.png

Suan böyle olmasına rağmen şuan ses kulaklıktan geliyor, saçmalık ama çalıştı :D

Çok enteresan. JBL QUantum uygulamasını yükleyip dediğim gibi kulaklık update etmeyi veya resetlemeyi deneyin. Ayrıca kulaklık üzerinde de bendeki 600 modelinde chat ve game geçiş tekerlekleri var. Sizde de böyle bir tekerlek varsa veya düğme onu da kontrol edin.
JBL Quantum Engine var bende bahsettiğiniz farklı bi uygulama ise bana iletebilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı