Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 10 Aralık 2020 #21 Kullanıyorum üstüne birazda koyup çok daha iyi ürünler alınabilir. KZ iyi markadır. JBL sol kulakçıkta ses azalması gibi kronik sorunlar. JBL ses seviyesi olarak düşük kalıyor biraz canınızı sıkabilir.
Kullanıyorum üstüne birazda koyup çok daha iyi ürünler alınabilir. KZ iyi markadır. JBL sol kulakçıkta ses azalması gibi kronik sorunlar. JBL ses seviyesi olarak düşük kalıyor biraz canınızı sıkabilir.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #22 BerkayZ87 dedi: Hocam bu markalar iyi midir peki? Bilmediğimden soruyorum ilk defa duydum çünkü. Genişletmek için tıkla... İyidir, merak etmeyin. KZ, düşük ve orta segmentte gerçekten iyi işler çıkartıyor.
BerkayZ87 dedi: Hocam bu markalar iyi midir peki? Bilmediğimden soruyorum ilk defa duydum çünkü. Genişletmek için tıkla... İyidir, merak etmeyin. KZ, düşük ve orta segmentte gerçekten iyi işler çıkartıyor.
İ İSA ÖKMEN Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #23 BerkayZ87 dedi: Hangi modeli kullanıyorsun? 120 TL'ye kadar önerin var mı başka? Genişletmek için tıkla... Ben Xiaomi'yi kullanıyorum ve memnunum tavsiye edebilirim. BerkayZ87 dedi: Tasarımı iyiymiş. Hocam bu markalar iyi midir peki? Bilmediğimden soruyorum ilk defa duydum çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet bunlardan da menmun kalabilirsiniz. Ayrıca redmi airdota düşünebilirsiniz Bluetooth kulaklık olur derseniz. Son düzenleme: 10 Aralık 2020
BerkayZ87 dedi: Hangi modeli kullanıyorsun? 120 TL'ye kadar önerin var mı başka? Genişletmek için tıkla... Ben Xiaomi'yi kullanıyorum ve memnunum tavsiye edebilirim. BerkayZ87 dedi: Tasarımı iyiymiş. Hocam bu markalar iyi midir peki? Bilmediğimden soruyorum ilk defa duydum çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet bunlardan da menmun kalabilirsiniz. Ayrıca redmi airdota düşünebilirsiniz Bluetooth kulaklık olur derseniz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #24 İSA ÖKMEN dedi: Ben Xiaomi'yi kullanıyorum ve memnunum tavsiye edebilirim. Evet bunlardan da menmun kalabilirsiniz. Ayrıca redmi airdota düşünebilirsiniz Bluetooth kulaklık olur derseniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef, Bluetooth kullanamıyorum.
İSA ÖKMEN dedi: Ben Xiaomi'yi kullanıyorum ve memnunum tavsiye edebilirim. Evet bunlardan da menmun kalabilirsiniz. Ayrıca redmi airdota düşünebilirsiniz Bluetooth kulaklık olur derseniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef, Bluetooth kullanamıyorum.