JBL T110 alınır mı?

Ben kullanıyorum ses konusunda gayet iyi hiçbir problemi yok ancak kablosunu dolaşmayan bir yapıya sahip ve bu yüzden kablo biraz sert. Yine kablosunun sertliğinden ötürü kablo masaya sürttüğünde falan o sürtünme sesini kulağında duyuyorsun, ayrıca mikrofonu bilgisayarın sesini de alıyor.

Bu özellik için açık olan bir ayarı yok direkt kulaklığın sorunu. Problem belki benimkindedir ama ben kendi deneyimime dayanarak eğer mikrofonu da kullanacaksan tavsiye etmiyorum.

Var sanırım, fonksiyonlarında HD mikrofon geçiyor.
Peki bu ürünün bass miktarı iyi midir? Bass seviyorum.
Ben kullanıyorum ses konusunda gayet iyi hiçbir problemi yok ancak kablosunu dolaşmayan bir yapıya sahip ve bu yüzden kablo biraz sert. Yine kablosunun sertliğinden ötürü kablo masaya sürttüğünde falan o sürtünme sesini kulağında duyuyorsun, ayrıca mikrofonu bilgisayarın sesini de alıyor.

Bu özellik için açık olan bir ayarı yok direkt kulaklığın sorunu. Problem belki benimkindedir ama ben kendi deneyimime dayanarak eğer mikrofonu da kullanacaksan tavsiye etmiyorum.
Mikrofonlu kulaklık önerin var mı? Teşekkür ederim bilgiler için.

Çok müthiş bir ürün kaçırıyorsam düşünürüm ama mümkünse ucuz olsun.
Çok müthiş bir ürün kaçırıyorsun :3

Mikrofonlu kulaklık önerin var mı? Teşekkür ederim bilgiler için.
Maalesef benim de bir bilgim yok hâlâ T110 kullanıyorum. Konuyu takip edeceğim bir sonraki kulaklığım için fikir edinmek adına :)

Tasarımı iyiymiş. :D

10 TL aşıyor ama gerçekten de değer. Bass miktarı biraz üzebilir yalnız.
Hocam bu markalar iyi midir peki? Bilmediğimden soruyorum ilk defa duydum çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı