JBL T205 vs Sennheiser CX 80S

Mr. Kerem

Kilopat
Katılım
11 Kasım 2017
Mesajlar
1.756
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Bilgisayarda kullanabileceğim, mikrofonu çok iyi ve karşımdakine sesi net iletebilecek düzeyde olması gerekiyor. Müzik konusunda da her ikisi de tatmin eder diye düşünüyorum. Bunların haricinde önerisi olan varsa yazabilirler. Silikonsuz olması önceliğimdir. Bütçe 100-200 TL arası. Ürünlerin linki:

JBL T205: https://www.hepsiburada.com/jbl-t205-kulaklik-ct-ie-black-pm-HB0000080A5T

Sennheiser CX80S: https://www.hepsiburada.com/sennheiser-cx-80s-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-pm-HB00000QEZCG
 
CX80S almadan önce ben de slikonsuz kulaklık arıyordum. Ama aldıktan sonra iyi ki almışım dedim. Kulağıma cuk oturuyor ve hiç rahatsız etmiyor. İlk taktığımda çok şaşırmıştım bu yüzden.

Ses kalitesi şimdiye kadar kullandığım bütün kulaklıklardan çok üstte.(Gerçi aldığım en pahalı kulaklık da bu.) Her detayı net şekilde duyabiliyorum. Midler ve tizler çok iyi. Basslar biraz zayıf kalıyor ama EQ ayarlarıyla düşük frekansları açınca benim için tatmin edici seviyeye geliyor fakat yine de kulaklarımı titretsin diyenlere pek uygun bir kulaklık değil.

Telefon konuşmalarında karşı taraftan hiç şikayet almadım bu konuda memnunum.

Yalnız kulaklığın iki tarafından gelen kabloları iyi birleştirmemişler. Dikkatli kulanmazsanız bir süre sonra iki parçaya ayrılıyor. Seste bir sorun çıkmıyor ve kablonun içi görünmüyor fakat korkutmuyor değil.

JBL T205 konusunda bilgi sahibi değilim ama JBL T110 kullandım ve 1-2 ay içinde bir taraftan ses vermemeye başladı. Tabii bu durum benden dolayı da olmuş olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı