Teşekkür ederim, en iyi cevap seçtim peki telefonu bluetooth adaptör olarak kullanamabilir miyim?Hayır, yalnızca Bluetooth ile kullanabilirsiniz.
PC sesi almayı biliyorum bir programla oluyor ama bluetooth olarak kullanmak mümkün değil galiba.@AKADAG Araştırma aşamasındayım. Ben de kendime Anker Q10 aldım indirimlerde ve bugün geldi. Bir şekilde telefon üzerinden PC sesi alabiliriz ama çok gecikme olacağını düşünüyorum. Bulur ve çözersem size dönerim.
Onu biliyorsanız ondan başka çözüm bilemiyorum. PC'de kullanmak için Bluetooth Dongle alabilirsiniz ama benim gibi 22TL'e ne idüğü belirsiz bişi alırsanız 1 metre uzakta bile kopma yaşarsınızPC sesi almayı biliyorum bir programla oluyor ama bluetooth olarak kullanmak mümkün değil galiba.
Teşekkür ederimOnu biliyorsanız ondan başka çözüm bilemiyorum. PC'de kullanmak için Bluetooth Dongle alabilirsiniz ama benim gibi 22TL'e ne idüğü belirsiz bişi alırsanız 1 metre uzakta bile kopma yaşarsınızFarklı çözüm bilmiyorum üzgünüm.
Belki alabilirim çünkü 1 metreden uzağa gitmem galibaOnu biliyorsanız ondan başka çözüm bilemiyorum. PC'de kullanmak için Bluetooth Dongle alabilirsiniz ama benim gibi 22TL'e ne idüğü belirsiz bişi alırsanız 1 metre uzakta bile kopma yaşarsınızFarklı çözüm bilmiyorum üzgünüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.