JBL T450BT orijinal mi?

Gerçek olsa bile alınmaz. Tam bir çöp, sırf adı JBL yani. Ek olarak Çiçeksepeti üzerinde çok çakma satan gördüm.
Q10 al geç.
Q20 kadar iyi midir? Q10 denemedim daha.

Gerçek olsa bile alınmaz. Tam bir çöp, sırf adı JBL yani. Ek olarak çiçeksepeti üzerinde çok çakma satan gördüm.
Q10 al geç.

Fiyatları aynı mı sence? :/

Fiyatları aynı mı sence? :/
Buyur o zaman.
Q20 kadar iyi midir? Q10 denemedim daha.
Q10 güzel ancak Q20 kadar iyi mi bilemiyorum.

Buyur o zaman.

Q10 güzel ancak Q20 kadar iyi mi bilemiyorum.
Q10 denemediğim için sormuştum, teşekkürler.

Konuya gelirsek bu bütçedeki çoğu kulaklık aynı performansı veriyor, JBL al geç bence güveniyorsan, olmadı iade verirsin.

Gerçek olsa bile alınmaz. Tam bir çöp, sırf adı JBL yani. Ek olarak çiçeksepeti üzerinde çok çakma satan gördüm.
Q10 al geç.

Q10 kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, değelendirmelerinizi paylaşır mısınız?

Q10 kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, değelendirmelerinizi paylaşır mısınız?
10 üzerinden 9 çünkü biraz ağır. Uzun kullanımda ağrı yapar ama 5-10 dakikaya geçiyor. Sesleri gayet güzel. Bas modunu açınca çok daha iyi oluyor. Şarj kısmında da iyi. Type-C girişli, 60 saat dayanıyor. Pedleri güzel, terleme yapabiliyor ama sesi kesiyor o yönden iyi. AUX kablosuyla kullanılabiliyor, genelde müzik dinlerken kablosuz, bir şeyler izlerken kablolu bağlanıyorum. Kablolu bağlanırken bas modunu açamıyorsunuz. 350 lira civarına almayın ama indirimde 270-300 arasına düşerse alın bence.

10 üzerinden 9 çünkü biraz ağır. Uzun kullanımda ağrı yapar ama 5-10 dakikaya geçiyor. Sesleri gayet güzel. Bas modunu açınca çok daha iyi oluyor. Şarj kısmında da iyi. Type-C girişli, 60 saat dayanıyor. Pedleri güzel, terleme yapabiliyor ama sesi kesiyor o yönden iyi. AUX kablosuyla kullanılabiliyor, genelde müzik dinlerken kablosuz, bir şeyler izlerken kablolu bağlanıyorum. Kablolu bağlanırken bas modunu açamıyorsunuz. 350 lira civarına almayın ama indirimde 270-300 arasına düşerse alın bence.

Sen 270-300'e düşmesini bekleyin deyince onlar düşürmüyor herhalde ☺️. Dışarı çıktığımda veya boynuma koyduğumda çok belli oluyor mu ağırlığı ve günlük kullanım için kaba bir kulaklık mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı