JBL T500BT CS:GO ses gelmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Anlbrs

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle belirtmek isterim ki profesyonel oyuncu değilim. Keyfi olarak aldığım JBL TUNE500BT kulaklığım ile birçok oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum ancak CS:GO'da nedense hiç ses gelmiyor. Kulaklığın mono ve stereo modları bulunuyor. Oyun içi ayarlardan bu modlar arasında seçim yaptığımda mono modda cızırtılı çirkin bir ses çıkıyor. Stereo modda ise hiç ses çıkmıyor. Sürücülerimin hepsi güncel. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
konsola snd_mixahead 0.025 yazarsanız cızırtılar geçebilir.
oyun içi ayarlardan ses aygıtını doğru seçip seçmediğinizi kontrol edin. Stereo moda geçtiğinizde kulaklık farklı bir modda çalıştığı için galiba ses aygıtıda değişiyor olabilir emin değilim kontrol ediniz. Birde stereo moddayken ses aygıtını doğru seçip ses çıkışı yapılandırması ilede oynayabilirsiniz stereo kulaklık yapıp test edebilirsiniz
Gelişmiş 3b ses işlemesinide kapatıp test edin

Normalde kulaklık Stereo modunda oyuna girince Hand free moda geçiyo büyük ihtimal, ses karıştırıcısından kulaklık hand free'yi seçince cızırtıdan başka ses gelmiyor. Normal sterero modundayken oyunu alt taba alıyorum bluetoothu kapayıp yeniden açıp, oyundan da 5+1 hoparlor seçeneğini işaretliyorum karıştırıyorum o anlık menüde geliyo oyuna giriyorum yine aynı şekilde gidiyor

ses ayarlarından ses cihazlarını yönet diye bir şey var ona
gir vede giriş ve çıkış cihazlarından Hands-Free Ag audio ları kaldır büyük ihtimalle düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…