JBL T500BT nasıldır?

Teşekkür ederim benim hoparlörümde de fıss sesi var zaten rahatsız etmiyor en az seste dinlenirse azcık geliyo ya da müzik yokken geliyor ama çok az yakınındayken duyuluyor sadece bence büyütülen bi olay kimse en az seste müzik dinlemez o zaman ben kulaklığı alırım çok güzel bence.Ağır da değildir diye düşünüyorum kafam da büyük değil zaten bişey olmaz malzeme kalitesini de hoparlörden biliyorum çok iyi.

Evet genel olarak benim memnun olduğum bir kulaklık. Genelde ne tür müzikler dinliyorsunuz?

Kısa cevap: kötü.

Uzun cevap: Cızırtı ve dip ses sorunu var, ses kalitesi aynı fiyat bandındaki kulaklıklardan daha kötü. JBL diye kanıp para vermeyin.

Evet genel olarak benim memnun olduğum bir kulaklık. Genelde ne tür müzikler dinliyorsunuz?
Rap,pop,trap karışık herşeyi dinlerim bende şuan jbl c100SI küçük kablolu kulaklığından da var ondan önce başka markaların kalitesiz kulaklıklarını kullanıyordum iyi kulaklıklarım olmadı o c100SI'yı kullandım bassı tizi herşeyi çok güzel deneme için basslı şarkılar açtım tam not aldı mükemmel bence internette fiyatı max 100tl.Bir de t500 bt'nin sesini düşünemiyorum .
Kısa cevap: kötü.

Uzun cevap: Cızırtı ve dip ses sorunu var, ses kalitesi aynı fiyat bandındaki kulaklıklardan daha kötü. JBL diye kanıp para vermeyin.
Kullanıyor musunuz ona göre konuşayım

O zaman genel olarak ben T500BT'den memnun kalacağınızı düşünüyorum. Aldıktan sonra buraya yazarsanız alacak kişiler için iyi olur

Bunu tavsiye ederim. T500'ün kablolu modelini kullandım aslında sesi bence fiyatına oranla iyi tatmin eder seni, ben uzun kullanımlarda bir sıkıntı yaşamadım ama kronik sorunu mevcut jak girişi bozuluyor bir zamandan sonra Bluetooth versiyonunda da kronik bir sıkıntı varmıdır bilmiyorum ama alınır.

O zaman genel olarak ben T500BT'den memnun kalacağınızı düşünüyorum. Aldıktan sonra buraya yazarsanız alacak kişiler için iyi olur
Görünüşü de çok iyi hem hoparlörüm de aynı marka takım olur aldıktan sonra yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…