JBL T500BT nasıldır?

Wi-Fi'a 2.4 GHz üzerinden bağlanıyorsanız çakışabilir, 5 GHz ise sıkıntı olmaz. Hoparlör ile sıkıntısız kullandığınız için kulaklık ile de sıkıntı yaşamadan kullanırsınız diye tahmin ediyorum.

T500BT'yi uzun bir süredir kullanıyorum, cızırtı gibi bir problem yok. Sadece hafif bir dip ses var ancak müzik dinlerken, video izlerken hissedilmiyor. Elektronik, rap/trap müzikler dinliyorsanız gerek ses yüksekliği gerek ses kalitesi olarak memnun edecektir. Bass'lar kuvvetli ve derin, tizler pek iyi değil. Pil ömrü yeterli. Kulağa baskı yaptığı için 1 saatten sonra ağrı yapabiliyor.

Aynı fiyat bandında Anker Q10'da çok sık önerilen bir model. Büyüklüğü ve bir tık ağır olması sizin için sorun değilse o daha iyi bir tercih olabilir. Spesifik bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Teşekkür ederim benim hoparlörümde de fıss sesi var zaten rahatsız etmiyor en az seste dinlenirse azcık geliyo ya da müzik yokken geliyor ama çok az yakınındayken duyuluyor sadece bence büyütülen bi olay kimse en az seste müzik dinlemez o zaman ben kulaklığı alırım çok güzel bence.Ağır da değildir diye düşünüyorum kafam da büyük değil zaten bişey olmaz malzeme kalitesini de hoparlörden biliyorum çok iyi.
 
Teşekkür ederim benim hoparlörümde de fıss sesi var zaten rahatsız etmiyor en az seste dinlenirse azcık geliyo ya da müzik yokken geliyor ama çok az yakınındayken duyuluyor sadece bence büyütülen bi olay kimse en az seste müzik dinlemez o zaman ben kulaklığı alırım çok güzel bence.
Evet genel olarak benim memnun olduğum bir kulaklık. Genelde ne tür müzikler dinliyorsunuz?
 
Kısa cevap: kötü.

Uzun cevap: Cızırtı ve dip ses sorunu var, ses kalitesi aynı fiyat bandındaki kulaklıklardan daha kötü. JBL diye kanıp para vermeyin.
 
Evet genel olarak benim memnun olduğum bir kulaklık. Genelde ne tür müzikler dinliyorsunuz?
Rap,pop,trap karışık herşeyi dinlerim bende şuan jbl c100SI küçük kablolu kulaklığından da var ondan önce başka markaların kalitesiz kulaklıklarını kullanıyordum iyi kulaklıklarım olmadı o c100SI'yı kullandım bassı tizi herşeyi çok güzel deneme için basslı şarkılar açtım tam not aldı mükemmel bence internette fiyatı max 100tl.Bir de t500 bt'nin sesini düşünemiyorum :D.
Kısa cevap: kötü.

Uzun cevap: Cızırtı ve dip ses sorunu var, ses kalitesi aynı fiyat bandındaki kulaklıklardan daha kötü. JBL diye kanıp para vermeyin.
Kullanıyor musunuz ona göre konuşayım :D
 
Rap, pop, trap karışık her şeyi dinlerim bende şuan JBL C100SI küçük kablolu kulaklığından da var ondan önce başka markaların kalitesiz kulaklıklarını kullanıyordum iyi kulaklıklarım olmadı o C100SI'yı kullandım bassı tizi her şeyi çok güzel deneme için basslı şarkılar açtım tam not aldı mükemmel bence internette fiyatı max 100tl. Bir de t500 bt'nin sesini düşünemiyorum :D
O zaman genel olarak ben T500BT'den memnun kalacağınızı düşünüyorum. Aldıktan sonra buraya yazarsanız alacak kişiler için iyi olur :)
 

Bunu tavsiye ederim. T500'ün kablolu modelini kullandım aslında sesi bence fiyatına oranla iyi tatmin eder seni, ben uzun kullanımlarda bir sıkıntı yaşamadım ama kronik sorunu mevcut jak girişi bozuluyor bir zamandan sonra Bluetooth versiyonunda da kronik bir sıkıntı varmıdır bilmiyorum ama alınır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı