JBL T500BT vs Steelseries Arctis 3

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
Evet karşılaştırma biraz saçma olacak ama kendimce bir eleme sonucunda bu iki kulaklık arasında kaldım. Bolca oyun oynar, müzik dinler, film seyrederim. Bunun için 7.1 Arctis 3 düşündüm ama 7.1 sistemi sanalmış ve stereo sisteminin yazılım ile 7.1 sistemine dönüştürülmüş haliymiş. Aralarında yaklaşık 100 TL fark olduğu için JBL almayı düşündüm. Ama hala emin olamadım o yüzden fikrinizi almak istiyorum. Bir de JBL kulaklığın oyun performansını test edemedim. BT ve stereo olduğu için kötü bir oyun performansı sergiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet karşılaştırma biraz saçma olacak ama kendimce bir eleme sonucunda bu iki kulaklık arasında kaldım. Bolca oyun oynar, müzik dinler, film seyrederim. Bunun için 7.1 Arctis 3 düşündüm ama 7.1 sistemi sanalmış ve stereo sisteminin yazılım ile 7.1 sistemine dönüştürülmüş haliymiş. Aralarında yaklaşık 100 TL fark olduğu için JBL almayı düşündüm. Ama hala emin olamadım o yüzden fikrinizi almak istiyorum. Bir de JBL kulaklığın oyun performansını test edemedim. BT ve stereo olduğu için kötü bir oyun performansı sergiler mi?
Jbl Sadece müzik ve genel kullanım hocam arctis 3 ise oyun ve müzik için tasarlanmış bir kulaklık 7.1 i sağlam şuan kullanmaktayım ve ses kalitesi olarak çok yeterli ve ses 7 noktadan geldiği için oyunu zevk alarak oynarsınız

JBL T500 BT olan modeli kullanıyorum şuan çok güzel 4/4'lük ama BT olmasından dolayı oyunlarda azda olsa ses gecikmesi oluyor. Mikrofonu güzel, bass süper tatmin edici bunun yanında tizleride gayet başarılı.
Ek olarak mavi olanı değilde beyaz yada siyahı al alırsan giydiklerin ile daha uyumlu olurlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı