JBL T510BT nereden alınır?

Ben Q10'da yorumlarda şunu gördüm. Kablolu bağlayınca bilgisayarda mikrofon çalışmıyor diyorlar. Kablosuz başlayınca da ses gelmiyor diyorlar. Her türlü birini kullanamıyormuşuz. Sizin deneyimlerinizde böyle bir sorun oldu mu?

Evet bilgisayar kablolu kullanımda mikrofon bende kullanamadım.

Anker Soundcore Q10'u araştırdım, her ne kadar JBL T510BT ile karşılaştırmasını bulamasam da, çoğu yorumda sol tarafının ses vermediği veya memnun olmadığı yazıyordu. Siz JBL neden alınmamalı rehberinde JBL T500BT kulaklığına kadar yazmışsınız. Halbuki T510BT ile aralarında dağlar kadar fark var. Sizden rica etsem bu videodaki incelemeyi dikkate alıp ona göre Anker Q10 vs JBL T510BT sorusuna cevap verebilir misiniz? Gerçekten kararsız kaldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

500 serisi hep aynı diye biliyorum ben. 500'ten 560'a kadar. Az fark var.
Hiç sormayın, çok iyi bir kulaklık, ama araştırmadan alana. Neyse ki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. :)

Öyle dememek lazım. Daha önce daha kaliteli kulaklık kullanılmamamışsa kaliteli gibi gelmesi normal çünkü muadilleri kadar iyi olmasa da iş görüyor. Bana öyle olmuştu. 😅
Ta ki bozulup şimdiki Urbanears Plattan II alana ve kulaklıklar hakkında daha çok bilgi sahibi olana kadar. Hoş ben Kara Cuma'da 159 liraya almıştım 2-2,5 sene önce. Hak ettiği fiyat bu bence.
Kablolu modelinden bahsediyorum bu arada.

Öyle dememek lazım. Daha önce daha kaliteli kulaklık kullanılmamamışsa kaliteli gibi gelmesi normal çünkü muadilleri kadar iyi olmasa da iş görüyor. Bana öyle olmuştu. 😅
Ta ki bozulup şimdiki Urbanears Plattan II alana ve kulaklıklar hakkında daha çok bilgi sahibi olana kadar. Hoş ben Kara Cuma'da 159 liraya almıştım 2-2, 5 sene önce. Hak ettiği fiyat bu bence.

Evet, kaliteli görmemiş birisi JBL 500BT kulaklığa kaliteli der. 😀

Ta ki bozulup şimdiki urbanears plattan II alana ve kulaklıklar hakkında daha çok bilgi sahibi olana kadar. Hoş ben Kara Cuma'da 159 liraya almıştım 2-2, 5 sene önce. Hak ettiği fiyat bu bence.

JBL 500 serisi aynı değil, daha doğrusu 510 değil diğerlerinde 16 saat pil ömrü varken 510'da 40 saat. Diğerleri kulağı çok acıtırken 510'da daha az acıtıyor. Diğerleri USB iken 510 type-C, dipses de az oluyormuş, 560 510'dan daha kötü eğer 510'u araştırmadıysanız araştırır mısınız rica etsem?

JBL 500 serisi aynı değil, daha doğrusu 510 değil diğerlerinde 16 saat pil ömrü varken 510'da 40 saat. Diğerleri kulağı çok acıtırken 510'da daha az acıtıyor. Diğerleri USB iken 510 Type-C, dip ses de az oluyormuş, 560 510'dan daha kötü eğer 510'u araştırmadıysanız araştırır mısınız rica etsem?

Aynı değil evet ama, Q10 ile de hiç aynı değil. :)

Q10 alacaksanız gri modeli tercih edin kırmızı modelden daha sonra çıktı dip ses problemi giderildi. Aklınızda bulunsun.

Alakası yok. Aksine Kırmızı modeller revize edildi. Bizzat 2 tane Q10 var bende.

Aynı değil evet ama, Q10 ile de hiç aynı değil. :)

Alakası yok. Aksine kırmızı modeller revize edildi. Bizzat 2 tane Q10 var bende.

Tamam Q10 daha iyi ama bilgisayarda Bluetooth ile bağlanıldığında ses kalitesi kötü demiştiniz. Kablolu bağlayınca da mikrofon çalışmıyor. Nasıl kullanacağız bilgisayarda?

Tamam Q10 daha iyi ama bilgisayarda Bluetooth ile bağlanıldığında ses kalitesi kötü demiştiniz. Kablolu bağlayınca da mikrofon çalışmıyor. Nasıl kullanacağız bilgisayarda?

Onu ben kötü bir Bluetooth aparatı ile kullanmıştım o yüzden. Şu an kaliteli bir adaptör olduğu için öyle bir sorunum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı