Elektronik JBL T700BT 599 TL!

Phanzox

Decapat
Makaleler
1
Sanırım sadece beyaz olanı bu fiyatta. Bu bütçede alınabilecek güzel kulaklıklardandır. Nays ile daha ucuz alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çakma gibi duruyor, fiyat gereksiz düşük. Yorumlarda çakma diyenler olmuş bence de çakma.

Yorumlarda çakma olduğunu yazanlar olmuş riskli yani ki N11 sitesi yani çakma ürün satan çok oluyor.

Güzel fiyat hocam. Bu ay alabilecek olsaydım alırdım. Önümüzdeki ay alacağım için mecburen Sony MDR-ZX110APB alacağım. Alacaklara da hayırlı olsun.

Satıcı bahsettiğiniz yorumlardan farklı. Bu satıcının tek yorumu var o da 5 yıldız.

Evet ben de fark ettim ama yine de bence riskli de 600₺'ye girilebilecek bir risk. Ben JBL tavsiye etmem normalde Anker/Sony vs. ses kalitesi olarak daha iyi şarj ömrü olarak da ama bu fiyata değer orijinal ise.

Alacak arkadaşlar sahte çıkma riskini göze alsın. Normal fiyatının 60-70 dolar olması lazım bu kulaklığın.

Piyasada da kalmadığını belirtmeliyim. Orijinal sattığına emin olabileceğimiz hiçbir yerde yok. Orijinal olsa bile yenilenmiş olma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…