Elektronik JBL T700BT 599 TL!

Alacak arkadaşlar sahte çıkma riskini göze alsın. Normal fiyatının 60-70 dolar olması lazım bu kulaklığın.

Piyasada da kalmadığını belirtmeliyim. Orijinal sattığına emin olabileceğimiz hiçbir yerde yok. Orijinal olsa bile yenilenmiş olma ihtimali var.

Stok 1 adet gözüküyor Akakçe sitesinde riske girecek varsa çabuk olsun bence. Piyasada kalmaması Total yorum sayısının 2 olması satıcının N11 üzerinden satması riskli yapıyor dediğiniz gibi. Orijinalse de yenilenmiştir.

Mağaza adı ve sattığı ürünler. Daha fazla söze gerek yok sanırım. :)

Dosya Ekleri

• 50947DD7-30FB-4BA2-B367-D6A49CA093A3.jpeg
    50947DD7-30FB-4BA2-B367-D6A49CA093A3.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 145
Stok 1 adet gözüküyor Akakçe sitesinde riske girecek varsa çabuk olsun bence. Piyasada kalmaması Total yorum sayısının 2 olması satıcının N11 üzerinden satması riskli yapıyor dediğiniz gibi. Orijinalse de yenilenmiştir.
Kontrol ettim bayağı eski modelmiş. JBL kendi sitesinde 720BT satmaya başlamış. Piyasada 0 satan yer kalmamıştır.

Cakma oldugu besbelli almayin 1 ay sonra elinizde kalir saticiya sorulan soruda da inkar etmemis zaten.

Ben N11'den 510BT almıştım ucuz fiyata orijinal gelmişti. Bu model 510BT'dan iyi mi?

Ben N11'den 510BT almıştım ucuz fiyata orijinal gelmişti. Bu model 510BT'dan iyi mi?

510BT kulak üstü bu kulak kapsayan ama karşılaştırsak 510BT daha iyi diyebiliriz boyutuna göre zaten 700BT artık piyasada olmayan bir model. N11'de orijinal ürün gelmesi ucuz fiyata çok nadir olan bir şey ama sonuçta 510BT hala piyasada olan bir kulaklık iken bu bulunmuyor.

Sanırım sadece beyaz olanı bu fiyatta. Bu bütçede alınabilecek güzel kulaklıklardandır. Nays ile daha ucuz alabilirsiniz.

Herkes çakma yazmış almayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı