Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 28 Eylül 2022 #1 Bu sabah çalışıyordu daha demin okuldan çıkarken çantamdan çıkardım. Tam çalıştırdım sol hoparlör çalışmıyordu. Ne olmuş olabilir?
Bu sabah çalışıyordu daha demin okuldan çıkarken çantamdan çıkardım. Tam çalıştırdım sol hoparlör çalışmıyordu. Ne olmuş olabilir?
Çözüm Eyüphan KAYA 13 Ekim 2022 Earas dedi: Öyle şeylerden anlamıyorum internetten de biraz baktım ama bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın
Earas dedi: Öyle şeylerden anlamıyorum internetten de biraz baktım ama bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın
Eyüphan KAYA Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 535 Çözümler 5 Yer İstanbul-Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 13 Ekim 2022 #2 Youtube'da videolar vardı içini açıp yayların temas yerine kurşun kalemle çiziyorlardı, sonra düzeliyordu. Öyle bir şey denediniz mi? Artı 0 Eksi
Youtube'da videolar vardı içini açıp yayların temas yerine kurşun kalemle çiziyorlardı, sonra düzeliyordu. Öyle bir şey denediniz mi?
KS KS Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 13 Ekim 2022 #3 Eyüphan KAYA dedi: Youtube'da videolar vardı içini açıp yayların temas yerine kurşun kalemle çiziyorlardı, sonra düzeliyordu. Öyle bir şey denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Öyle şeylerden anlamıyorum internetten de biraz baktım ama bir şey bulamadım. Artı 0 Eksi
Eyüphan KAYA dedi: Youtube'da videolar vardı içini açıp yayların temas yerine kurşun kalemle çiziyorlardı, sonra düzeliyordu. Öyle bir şey denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Öyle şeylerden anlamıyorum internetten de biraz baktım ama bir şey bulamadım.
Eyüphan KAYA Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 535 Çözümler 5 Yer İstanbul-Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 13 Ekim 2022 #4 Earas dedi: Öyle şeylerden anlamıyorum internetten de biraz baktım ama bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın Artı 0 Eksi Çözüm
Earas dedi: Öyle şeylerden anlamıyorum internetten de biraz baktım ama bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın
KS KS Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 13 Ekim 2022 #5 Eyüphan KAYA dedi: Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın Genişletmek için tıkla... Sağolsun Eyüphan KAYA dedi: Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın Genişletmek için tıkla... Şimdi okulda hallettim kulaklığı. Çalışmaya başladı. Sağolun Eyüphan KAYA dedi: Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın Genişletmek için tıkla... Şimdi okulda hallettim kulaklığı. Çalışmaya başladı. Sağolun Son düzenleme: 14 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Eyüphan KAYA dedi: Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın Genişletmek için tıkla... Sağolsun Eyüphan KAYA dedi: Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın Genişletmek için tıkla... Şimdi okulda hallettim kulaklığı. Çalışmaya başladı. Sağolun Eyüphan KAYA dedi: Eğer sol taraftan ses gelmiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatıyor. İsterseniz bir bakın Genişletmek için tıkla... Şimdi okulda hallettim kulaklığı. Çalışmaya başladı. Sağolun
Eyüphan KAYA Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 535 Çözümler 5 Yer İstanbul-Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 16 Ekim 2022 #6 sevindim hocam Artı 0 Eksi