JBL Tune 500 kablolu versiyon alınır mı?

Kablolusunu bilmiyorum ama bende kablosuzu var. İnanılmaz cızırtı sesi geliyor. Çözümü ise yok diye biliyorum. Kabloluda olmayabilir. Dediğim gibi bilmiyorum. Ben ses kalitesinden memnun kalmıştım ancak dediğim gibi cızırtı büyük bir problem. Dizüstünde Jak girişi varsa kullanabilirsiniz.

Kulaküstü alacaksanız mikrofonu sarkan(?) türden alın bence. Diğer türlü ses gerçekten çok kötü geliyor çünkü ağzınıza cidden çok uzak.
Kablolusunu bilmiyorum ama bende kablosuzu var. İnanılmaz cızırtı sesi geliyor. Çözümü ise yok diye biliyorum. Kabloluda olmayabilir. Dediğim gibi bilmiyorum. Ben ses kalitesinden memnun kalmıştım ancak dediğim gibi cızırtı büyük bir problem. Dizüstünde Jak girişi varsa kullanabilirsiniz.
Genelde kablosuzlarda cızırtı oluyor. Benim kulaklığım hem kablolu hem kablosuz. Kablosuz kullanırken çok az bir cızırtı var ama kablolu gayet iyi.

1 Ay önce aldım gayet memnunum sesleri çok net ve yüksek veriyor bassları çok güzel bilgisayarda kullanmak için ayırıcı alman gerekiyor ilk kullanımda uzun süre takarsan kulakları acıtıyor 2 haftaya kendini biraz salınca kulaklık bir sıkıntısı kalmıyor sadece oyun oynamak için değil dışarda kullanmak için istersen alınabilir.

Genelde kablosuzlarda cızırtı oluyor. Benim kulaklığım hem kablolu hem kablosuz. Kablosuz kullanırken çok az bir cızırtı var ama kablolu gayet iyi.
Bu cızırtı o şekilde değil. Çok fazla şikayet var benim cihazıma özgü de değil. Gerçekten rahatsız edici derecede yüksek. İade edemedim evde olmadığım için. Keşke iade etseydim ama dediğim gibi kabloluda durumlar farklıdır muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı