JBL Tune 500BT mi yoksa kablolu 500 mü?

EmirhanAkce

Kilopat
Daha fazla  
JBL Tune 500 almayı düşünüyorum. Kablosuz ile kablolu arasında ses farkı var mı, hangisi daha ya da 600btnc mi alayım? İlk 2 soru daha önemli şimdiden teşekkür ederim.

Yaklaşık bir buçuk senedir bt olanını kullanıyorum ben indirimdeyken 250 tlye almıştım simdi durum nedir bilmiyorum. Ses açısından çok güzel sadece uzun kullanımda biraz terletiyor ve sıkıyor. Uzun saatler kullanabiliyorum 11 saat kadar şarjı gidiyor, su geçirmiyor yağmurlu havalarda rahatlıkla kullanıyorum bugüne kadar sorun yaşamadım gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Yaklaşık bir buçuk senedir bt olanını kullanıyorum ben indirimdeyken 250 tlye almıştım simdi durum nedir bilmiyorum. Ses açısından çok güzel sadece uzun kullanımda biraz terletiyor ve sıkıyor. Uzun saatler kullanabiliyorum 11 saat kadar şarjı gidiyor, su geçirmiyor yağmurlu havalarda rahatlıkla kullanıyorum bugüne kadar sorun yaşamadım gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Teşekkür ederim de kablolu olanla bir bilgin varmı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı