JBL Wave Beam 2 ses ve bassları yetersiz

DemonZ

Hectopat
Bundan önce JBL Wave Beam 1 kullanıyordum, kulaklığı kaybettim ve daha iyi olması umuduyla JBL Wave Beam 2 aldım. Basları eskisinden daha kötü, az ses veriyor. İlk çıkan modeline karşılık JBL Wave Beam 2'yi kesinlikle önermiyorum. Sorum da şu: En yüksek bası veren equalizer ayarını uygulama üzerinden nasıl yapabilirim? Sağlam bir equalizer ayarı yapmaya çalışıyorum ama yapamadım. Sesini artırmak istiyorum, sesi az geldi. Bir diğer konu ise kutuyu açtım, jelatinlerini söktüm. Vatan Bilgisayar'dan Trendyol aracıyla almış olduğum bu ürünü iade talebi oluştursam iadesi alınır mı? Kutusu açıldı, jelatinleri söküldü, garantisi, kutusu her şeyi var ama.

Bu uygulamayı kullanabilirsin hocam

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-30-01-46-10-790_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2025-11-30-01-46-10-790_com.android.vending.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 14
Seninkiyle aşağı yukarı aynı fiyatlarda olan JBL Tune Flex 2 NC kullanıyorum, gerçekten çok memnunum. Ancak dediğin gibi ses seviyesi yeterli değil. Kullanmış olduğun için iade almış olmayabilirler ama internetten aldığın için şansını denemeni öneririm. Haricinde kusursuz mükemmel bir kulak içi kulaklık istiyorsan Sony WF-1000xm5 gibi modellere bakman lazım.

Kulaklığın ayarlarını JBL'nin resmi uygulaması "JBL headphones"den yapabilirsin. Sadece ses ayarlarıyla kalmayıp ANC açma-kapama, şarj seviyesi görebilme, donanım güncellemelerini yapma işlemlerini de gerçekleştirebilirsin.

Screenshot_20251130-014939.jpg

Seninkiyle aşağı yukarı aynı fiyatlarda olan JBL Tune Flex 2 NC kullanıyorum, gerçekten çok memnunum. Ancak dediğin gibi ses seviyesi yeterli değil. Kullanmış olduğun için iade almış olmayabilirler ama internetten aldığın için şansını denemeni öneririm. Haricinde kusursuz mükemmel bir kulak içi kulaklık istiyorsan Sony WF-1000xm5 gibi modellere bakman lazım.

Kulaklığın ayarlarını JBL'nin resmi uygulaması "JBL headphones"den yapabilirsin. Sadece ses ayarlarıyla kalmayıp ANC açma-kapama, şarj seviyesi görebilme, donanım güncellemelerini yapma işlemlerini de gerçekleştirebilirsin.

Eki Görüntüle 2613229

Hocam equalizerdan anlamıyorumda varsa yüksek ses veren bir equalizer ayarı ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Bu uygulamayı kullanabilirsin hocam.

Kulaklığın uygulaması var oradan yapılıyor hocam sağ ol ben nasıl yapacağımı bilmiyorum onu soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı