Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Merhaba internetten bir program indirdim ve JC141 uzantılı olarak bana geldi nasıl açacağımdan hiçbir fikrim yok. Nasıl açabilirim ?
Merhaba internetten bir program indirdim ve JC141 uzantılı olarak bana geldi nasıl açacağımdan hiçbir fikrim yok. Nasıl açabilirim ?
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.067 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #2 Bune Yaaa dedi: Merhaba internetten bir program indirdim ve JC141 uzantılı olarak bana geldi nasıl açacağımdan hiçbir fikrim yok. Nasıl açabilirim ? Genişletmek için tıkla... Dosyanın türü nedir? Artı 0 Eksi
Bune Yaaa dedi: Merhaba internetten bir program indirdim ve JC141 uzantılı olarak bana geldi nasıl açacağımdan hiçbir fikrim yok. Nasıl açabilirim ? Genişletmek için tıkla... Dosyanın türü nedir?
KS KS Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #3 mehmet06can dedi: Dosyanın türü nedir? Genişletmek için tıkla... mehmet06can dedi: Dosyanın türü nedir? Genişletmek için tıkla... jc141 dosyası yazıyor Artı 0 Eksi
mehmet06can dedi: Dosyanın türü nedir? Genişletmek için tıkla... mehmet06can dedi: Dosyanın türü nedir? Genişletmek için tıkla... jc141 dosyası yazıyor
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.067 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #4 Bune Yaaa dedi: jc141 dosyası yazıyor Genişletmek için tıkla... Hayır yani ne olarak indirmiştiniz? İnternetten resim mi indirdiniz veya başka bir şey mi? Hangi amaçla o indirdiğiniz şeyi kullanacaktınız? Artı 0 Eksi
Bune Yaaa dedi: jc141 dosyası yazıyor Genişletmek için tıkla... Hayır yani ne olarak indirmiştiniz? İnternetten resim mi indirdiniz veya başka bir şey mi? Hangi amaçla o indirdiğiniz şeyi kullanacaktınız?
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 16 Ağustos 2022 #5 Bune Yaaa dedi: JC141 dosyası yazıyor Genişletmek için tıkla... Kanka sil onu Linux'la alakalı anladığım kadarıyla eğer alakalı değilse de alakalıysa da açamazsın. Artı 0 Eksi
Bune Yaaa dedi: JC141 dosyası yazıyor Genişletmek için tıkla... Kanka sil onu Linux'la alakalı anladığım kadarıyla eğer alakalı değilse de alakalıysa da açamazsın.
KS KS Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #6 mehmet06can dedi: Hayır yani ne olarak indirmiştiniz? İnternetten resim mi indirdiniz veya başka bir şey mi? Hangi amaçla o indirdiğiniz şeyi kullanacaktınız? Genişletmek için tıkla... torrent OnlyX dedi: Kanka sil onu Linux'la alakalı anladığım kadarıyla eğer alakalı değilse de alakalıysa da açamazsın. Genişletmek için tıkla... tamam olabilir sağol linux da denicem Artı 0 Eksi
mehmet06can dedi: Hayır yani ne olarak indirmiştiniz? İnternetten resim mi indirdiniz veya başka bir şey mi? Hangi amaçla o indirdiğiniz şeyi kullanacaktınız? Genişletmek için tıkla... torrent OnlyX dedi: Kanka sil onu Linux'la alakalı anladığım kadarıyla eğer alakalı değilse de alakalıysa da açamazsın. Genişletmek için tıkla... tamam olabilir sağol linux da denicem
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.067 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #7 Bazı dosyalar uzantı değiştirilerek açılabilir. Resimlerde çokça yaparım bunları. Eğer indirdiğiniz şey uygun bir uzantı tipini destekliyorsa değiştirip açabilirsiniz. Ama küçük ihtimal. Artı 0 Eksi
Bazı dosyalar uzantı değiştirilerek açılabilir. Resimlerde çokça yaparım bunları. Eğer indirdiğiniz şey uygun bir uzantı tipini destekliyorsa değiştirip açabilirsiniz. Ama küçük ihtimal.