JD 240GB SSD verileri

Meaytek

Decapat
Herkese iyi akşamlar Technopat ekibi ve üyeleri, yeni bir SSD aldım, JD 240GB. Bu verilerden anlamadığım için siz arkadaşlara sormak istedim. Sizce veriler nasıl? Kötü ise iade etmek istiyorum. Pek araştırma fırsatın olmamıştı ancak bugün baktığım da pek iyi değil dediler. Sizce hangi SSD'yi almalıyım bunu iade edip? Şimdiden çok teşekkürler, hayırlı ramazanlar.

_20200424_232229.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar Technopat ekibi ve üyeleri, yeni bir SSD aldım, JD 240GB. Bu verilerden anlamadığım için siz arkadaşlara sormak istedim. Sizce veriler nasıl? Kötü ise iade etmek istiyorum. Pek araştırma fırsatın olmamıştı ancak bugün baktığım da pek iyi değil dediler. Sizce hangi SSD'yi almalıyım bunu iade edip? Şimdiden çok teşekkürler, hayırlı ramazanlar.

Eki Görüntüle 544945
write düşük gibi bende de aynısı var.

A400, HP S700, Gigabyte UD serisi gibi SSD'ler bu üründen çok daha kaliteli. Alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim kardeşim inşallah iade edebilirim ürünü incehesaptan almıştım. Normalde iade yapacaktım ancak kargo gelince bizimkiler almışlar bende mecbur açıp kurulum yaptım bu değerleri aldım umarım iade yapılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı