JD M.2 256 GB SSD alınır mı?

Eyvallah hocam dediklerinize katılıyorum ama zan altında kalmalı bir durum söz konusu değil o konuda rahat olabilirsiniz.

Bana SSD'sini veya M.2'sini kullanan lazım reis
JD önerilmiyor ama JD SSD aldım böyle böyle sorunlar yaşadım diyene de rastlamadım. İlk çıktığı zamanlar sorun yaşayanlar olmuştu. Birkaç konu açılmıştı ancak yakın zamanda görmedim. Kullananlar da genel olarak memnun. 2 arkadaşımın ve kardeşimin laptopunda da JD Sata SSD var. Herhangi bir sorun duymadım.

Şans işi bence.

Bende kullanıyorum bir sıkıntı sını görmedim şu ana kadar sizin alicak olduğunuz modelden.

Herkes Adata SSD önerirken, kronik sorunları ortaya çıktı. Kimsenin ağzından Adata çıkmıyor mesela artık. Forumda da JD alınmaz diyenlerin elle tutulur bir argümanları olduğunu düşünmüyorum.

Adata SU 650 240 GB modelini aldım laptopuma 3 ay sonra bir anda mavi ekran ve bad sector hataları çıktı geri gönderdim yenisiyle değişim yapılmasına karar verdiler 1 ay sonra bakalım yarın yenisi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…