ersalbakkal
Hectopat
James Donkey SATA SSD kullanıyorum 1 yıldır. Herhangi bir sorunu olmadı. Okuma yazma hızları vaadedilen düzeyde.
atma şu zehirli oku

James Donkey SATA SSD kullanıyorum 1 yıldır. Herhangi bir sorunu olmadı. Okuma yazma hızları vaadedilen düzeyde.
atma şu zehirli okubak şimdi kafam karıştı yine.
Donanım arşivi değilde gayet iyi sistemler yapıyor. BC hocası olmasın. Gamepower' a bir takmışlar zaten.Monanım Arşivi reklamını yapıyor da ondan.
Al ya da alma demiyorum. Diğer markalar kalitesini kanıtlamış durumda. JD ise yeni bu piyasada. Ben şans verdim pişman olmadım. Gönül ister ki Samsung M2 al ancak fiyatlar da ortada. Bu fiyata bu SSD'ye şans verilebilir.atma şu zehirli okubak şimdi kafam karıştı yine.
Uzun zamandır takip etmiyorum Abdullah Bey'i. Doğrudur yapıyordur, bilmiyorum. Ama Eşşeğin reklamlarını yaptığını hatırlıyorum.Donanım arşivi değilde gayet iyi sistemler yapıyor. BC hocası olmasın. Gamepower' a bir takmışlar zaten.
Al ya da alma demiyorum. Diğer markalar kalitesini kanıtlamış durumda. JD ise yeni bu piyasada. Ben şans verdim pişman olmadım. Gönül ister ki Samsung M.2 al ancak fiyatlar da ortada. Bu fiyata bu SSD'ye şans verilebilir.
Eşşek kulaklık kullanıyorum, fiyatına göre memnunum soruları alabilirim.Uzun zamandır takip etmiyorum Abdullah Bey'i. Doğrudur yapıyordur, bilmiyorum. Ama Eşşeğin reklamlarını yaptığını hatırlıyorum.
Ben al derim alırsın, bozuk çıkar bir şey olur zan altında kalmak istemem. Elektronik aletler her zaman şans işi. Samsung M2 alsan da bozuk çıkabilir. Herkesin önerdiği güç kaynakları da bir zamanlar milleti canından bezdirdi.Açıkçası bende senin gibi düşünüyordum hocam birebir değişim garantisi falan var en olmadı 3 yıl değiştire değiştire kullansak mı![]()
Eşek kulaklık kullanıyorum, fiyatına göre memnunum soruları alabilirim.
Bende zamanında Gamepower Medusa kulaklık kullandım. Beklenen performansı gösterdi, 1 sene olmadan mikrofon bozuldu. Yaklaşık 1 sene dolarken de sağ kulaklıktan ses almamaya başladım. Değişiyor, biraz da şans işi gibi.Eşşek kulaklık kullanıyorum, fiyatına göre memnunum soruları alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.