Ben de alacaktım, sıfırı geçen hafta 330TL'di. Hafta sonu yasak var, karta para yüklemeye gittim. Pazartesi 389TL olmuştu. CrystalDiskMark sonuçlarını, Smart verilerini sağlığını, kontrol edip alabilirsin. Rehberi arkadaşlar atmış zaten, ben de bayağı araştırmıştım. Güzel SSD.
Peki merak ettiğim bir nokta var; tamam teknik özellikleri güzel diyorsunuz, peki ileride bir sorun yaşanırsa servislerine/garanti hizmetlerine Samsung, WD, Kingston gibi kaliteli markaların servis ve garanti hizmetleri kadar güvenebilir miyiz?
Peki merak ettiğim bir nokta var; tamam teknik özellikleri güzel diyorsunuz, peki ileride bir sorun yaşanırsa servislerine/garanti hizmetlerine Samsung, WD, Kingston gibi kaliteli markaların servis ve garanti hizmetleri kadar güvenebilir miyiz?
Orasını bilemem işte Zaten takıldığım nokta her konunun altına böyle yazmaları. SSD güzel de ben de bunu almazdım açıkçası Sadece kötü bir ürün olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
Öncelikle belirtmeliyim, kimsenin "neden" önermediğine dair daha kapsamlı deneyimlerimi paylaşmak için konuyu açtım. "Almışsın, bozulmuş, alma dendi" gibi şeyler söylemeyiniz. Aldıktan sonra cezasını fazlasıyla çektiğimi düşünüyorum. Amacım, elimden geldiğince bu model SSD hakkındaki...
Selamlar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi GPT disk hatası alıyorum. SSD'ime kurmaya çalışıyorum fakat fotoğraftaki hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
@Berrkay 2 yıllık deneyimine dair konu açmıştı. Memnun değildi sanırsam.
Oyun ve günlük kullanımda SATA ve M.2 farkını hissedemezsiniz. Ben olsam kaliteli bir SATA almayı tercih ederdim, Patriot Burst 240GB modeline bakardım.
Edit: Pardon, bu farklı modelmiş. Bu modelin testlerinin nasıl olduğuna dair bir fikrim yok açıkçası.
SSD gibi bir cihaza resimlerimi veya yaptığım çalışmaları depolayacağımı sanmam. Taşınabilir HDD'ye yedeklerim genelde. Çoğu insan da böyle yapıyor. O yüzden büyük sorun teşkil etmez.
SSD gibi bir cihaza resimlerimi veya yaptığım çalışmaları depolayacağımı sanmam. Taşınabilir HDD'ye yedeklerim genelde. Çoğu insan da böyle yapıyor. O yüzden büyük sorun teşkil etmez.
Neden? Benim bütün önemli verilerim sağlamlığına güvendiğim SSD'lerde. Diğer herkesin de öyle. İnsanlar SSD'yi yedek değil, ana diski olarak kullanıyor ve çoğu önemli verisini emanet ediyor. O yüzden SSD'de birebir değişim bence dünyanın en anlamsız garantisi.