JD240 vs Kingston A400

Daha fazla  
Merhaba, ben de SSD bakıyorum ve JD JD240 le ile A400 arasında kaldım. A400'un hızları düşük ve fiyatı bıraz fazla geldi. Uzun kullanımda nasıl oldu sizin problem falan çıkardı mı A400?

JD240 sorunlu bir model o yüzden A400'ü tercih etmenizi öneririm. JD240'ı tercih ederseniz muhtemelen 1-2 ay içinde çok büyük sorunlarla karşılaşacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 Tane JD240 kullanıyorum, aynı şekil kuzenim ve arkadaşlarımdan da kullananlar var. Hiçbir sorunu yok. SSD leri Aralık ayında almıştım. 10TB yazdırmışım ve 12 TB okuma yapmışım, hala herhangi bir sorun yok.
ÖNEMLİ: James donkey SSD'lerinde kronik bir sorun var: Windows kurulu olan James donkey SSD üzerinde bir veri yazdırırken 7 - 8 GB sonra tıkanıyor ve hız 20MB/sn gibi komik rakamlara düşüyor. Kopyalamayı durdurup 5 saniye sonra tekrar başlatınca yine aynı şekil 7-8 GB sorunsuz atıyor sonra tekrar tıkanıyor. Ama Windows kurulu değilse 60 GB sorunsuz hız düşmeden dosya transferi yaptım bir sorun olmadı. Sorun çok saçma evet sebebini hala araştırıyorum, bulamadım.

Düzenleme: Ucuz SSD olduğu için 50 derece gösteriyor. İçerisinde chip sıcaklığını gösterecek bir devre yok. SSD her zaman 50 derece gösteriyor, yani orada 50 derece yazması yanlış, dikkate almayın.

1592042394043.png

Merhaba, ben de SSD bakıyorum ve JD JD240 le ile A400 arasında kaldım. A400'un hızları düşük ve fiyatı bıraz fazla geldi. Uzun kullanımda nasıl oldu sizin problem falan çıkardı mı A400?

Sormaniz bile hata Kingston bu sektorde yillardir var olan koklu bir firma kronik sorunlu urunlerini gormedim henuz. JD ise merdiven alti sertifikasiz urunlere damga basan bir marka ayrica SSD'si de kronik sorunlu forumda bir cok konu da var zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı