Jedi Fallen Order'da lag sorunu

HarryBanner

Picopat
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
104
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben RTX 2060, i7 10750H, 16 GB RAM sisteme sahibim(laptop).Jedi Fallen Order'da sürekli lag yiyorum, yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
FPS düşüşünden bahsediyorsunuz o halde. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmayı deneyebilirsiniz ya da ekran kartınız bazı yerlerdeki grafikleri kaldırmakta zorlanıyor olabilir. Umarım IObit yazılımları ile sürücü güncellemiyorsunuz ya da Game Booster ile sistemi hızlandırmıyorsunuz.
 
FPS düşüşünden bahsediyorsunuz o halde. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmayı deneyebilirsiniz ya da ekran kartınız bazı yerlerdeki grafikleri kaldırmakta zorlanıyor olabilir. Umarım IObit yazılımları ile sürücü güncellemiyorsunuz ya da Game booster ile sistemi hızlandırmıyorsunuz.

Herhangi bir program kullanmıyorum.457.30 sürümündeyim en yenisi o sanırım. Zamanında o tarz bir uygulama kullandım ancak sonra sildim hemen. Monster kendi USB'sinden teker teker indirdim ki zaten windoesla beraber gelmişti cihaz. Oyun normalde 90FPS iken bir anda 50 oluyor.Bu arada tek kanal ram sahibim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı