Jeep Grand Cherokee ZJ

Motoru çok kuvvetli gerçekten gazı aldığında coşuyor büyük hacimliler bizim eski E60 M5'de basınca 50 Litrelere çıkıyordu neredeyse.

1600cc araçlar da bile anlık tüketimi 60 litrenin üzerinde gördüm, v10 motora 50 litre hava gazı. :D
Yer yüzünde en çok binmek istediğim makinedir e60 m5.
Kiralamayı düşünüyorum.

Harun Taştan ünlü edince bizde yüksek bir fiyata sattık o araçtaki ivmelenme harika ya 550i'den farkı arabanın hissi. Dehşet bir araba. İşi biraz bozup yanlamaya başlayınca duramıyorsunuz ve devir göstergesiyle benzin göstergesi tersine doğru hareket etmeye başlıyor. Binin derim BMW'nin Turbo karıştırmadığı en harika motoru bence V10 ve bu kadar devir çevirebilmesi. Şimdi Type-R var devir artarak gidiyoruz bakalım 12 Bin devire doğru hangi arabayı bulursak :D

Harun kimdir'ya :D M5 zaten piyasa arabasıydı değeri felan oynamaz hangi akıllı m5 satıp typer alır bana biraz hızlı arabaları sayıp sallıyosun gibi geldi ve Typer'da 12 bin devir çevirmiyo çok bilgin yok sanırım.
Typeri getir bu cumartesi Kurtköy rolling'de bekleriz :)

Harun kimdir'ya :D M5 zaten piyasa arabasıydı değeri felan oynamaz hangi akıllı m5 satıp typer alır bana biraz hızlı arabaları sayıp sallıyosun gibi geldi ve Typer'da 12 bin devir çevirmiyo çok bilgin yok sanırım.
Azcık daha dikkatli okursan ileride başka bir araçla 12 bin devir görüleceğini anlarsın.

S2000 ler filan nasil bu kadar degerli oldu? Aynı şey M5 içinde geçerli. Adamlar piyasayı yükseltti. Buna Ünal Turanı da ekleyebilirsin.

@beanliyo Dostum kusura bakma ama ilk önce git okuma-anlama eğitimi al lütfen. "Harun kimdir'ya" Dediğin adam Türkiye sokaklarının en cesur insanlarındandır tamam buna paranın etkisi de var ama sana VSA'sız S2000 verip dar sokakta yan yan git desek kusura bakma gaza sonuna kadar bastığın anda ki S2000 6200 Devirden sonra iyice alevlenir dengeni anında kaybedersin. Yazdıklarımı dikkatli okumanı tavsiye ederim. Eğer M5'in yakıtını bilsen zaten burada böyle konuşamazdın. Yol bilgisayarı göstermiyordu ama sonuna kadar basınca 100 Km / 60-70 Litre rahat gördüğümüzü söyleyebilirim. Type-R Gitti bu arada artık oda yok. 2 Sene sonra kendime sıfır güzel bir Scirocco R Alırım. Otomobil başlığı altında yazdıklarımı okursan motorlar ve çeşitli aksamlar hakkında sana karşı ezici üstünlükte bilgim olduğunu görebilirsin. Kayseri'de yaşıyorum Kurtköy Rolling falan çocuklarla uğraşamayız biz. 700-800 Beygirlere tırmanan arkadaşlar var Kayseri'de. Bir tanesini geçen gün kaybettik Mersin yolunda aşırı hızdan dolayı heyecan yapmış patladı ve kaybettik arkadaşı. Piyasada Harun abi ve Ünal abi oldukça onların elinin değdiği her araç değerlenir dostum. 1.6 Vti'lar, S2000 ve M5'ler nasıl değerlendiyse. Yeni araç imzada göreceğiniz üzere hiç heyecan vermeyen babamın işlerden dolayı aldığı Courier aslında 2. defa alıyoruz güzel arabadır.

Harun'u ben de tanıyorum, şöförlüğü iyidir, ama çok çok daha iyi ve parasız adamlar var araç kullanan. Harun'da para olduğu için korku yok. Ünal arabanın ''a''sından anlamaz. Çoluk çocuk sayesinde yüceldi meşhur oldu. :D
İki tane kıçı kırık 1.4 civic yapan arabacı oluyor nedense.
Gelin Maslak sanayiye götüreyim usta ve araba görün, ae101 kasa corolladan 650hp nasıl çıkıyor şahit olun.
Üzerine 70 bin dolar harcanan arazi aracını kendi emeği ile yapan adam arabacıdır.
2000 liraya boyatayım, bir jant bir de yay presleme ile araba olmaz.

Ae101 Bence yükseltmek için mantıksız. O dönemin kralı 1.6 VTİ Civic varken. Keyif meselesi tabi. Ünal Turan hakkında söylediklerinize katılıyorum bende. Bu arada cesaret para ile alınmaz ve taklit edilemez.

Harun kim ki be kardeşim eğitim almama gerek yok. Öyleleri yüzünden kaç can gidiyo biliyo musun ? Git pistte yap mahalle köşelerinde yapmakla olmuyo o iş. Ayrıca O M5 ehliyeti yeni almış birine versen her türlü yanlar. M5 kullanan bilir ver açıyo kademe kademe gelsin arkası. Benim bu konuda kimseye saygım yok. Birader ne yapıcaksan pistte yapıcaksın anladın mı. Video çekmeyip çok daha iyi hareketleri yapanlar var. Ben şahsen yaptığım hiç birşeyi videoya almam alanlar zaten belli oluyo. Güçlü arabalarla yanlamak basittir bunu unutma. Sen hondayla devam ae101 zevki farklıdır. Honda artık çoluk çocuk elinde. Piyasasıda zaten uçuk para verip alınmaz bile. Sen aklında güçlü arabaları internetten araştırmışın gelmişin en kral arabaları sayıyosun.
İstanbul rolling night Gel çoluk çocuğu eline kim veriyo :) Her türlü katogorisinde arabalar var sen rahat ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi. Bizim eski arabamız E60 M5 Babam yakıtını yetiştiremediği için ve benim sürekli arabayı kaydırdığım için sattı hiç kademe olayı da yaşamadım arkası kopmaya yakın gaza basınca birden bırakıyor arkasını toplayamıyorum bu benim eksiğimde olabilir tabi. Sen buraya küfür yazmışsın sanırım hala ceza yok ben yazsam anında kilitlerlerdi cezayı neyse. Kaç can gidiyor ? Merak ettim. AE101 Önce yolu tutsun sonra gelip Honda Civic'e kafa tutsun. 1.6 VTI Her çocuğun elinde yok 1.4 is ile karıştırmayın. 1.6 VTI'da olan potansiyelde hiç bir Toyota modelinde yok. İnternetten araştırdığım tek araba eski E60 M5'imizdi. İstanbul Rolling night gelmem için sebep yok hem şuan altımızda iyi bir arabada yok Allah izin verirse 2 sene sonra gelir F10 M5 + Sonuna kadar motor + şasi modifiyesiyle orada kafa tutan herkesin aklını alırım. Gelmeye şuanda E55 AMG ile de gelirimde yolda yakıta param kalmaz diye gelmiyorum :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı