Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.013 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Nisan 2021 #11 Ajan_47 dedi: Jesper Kyd tam bir efsane. Hitman Soundtrack'ini de öneririm. Onu da Jesper Kyd yapmış. Genişletmek için tıkla... Evet çok tepki çekti ve kendisi o zamandan beridir pek uğraşmıyor oyun alanıyla. Bu arada @Yamete Kudasai dayanamadım ve ben de kendi favorimi paylaştım Srod Almenara ft. Alina Lesnik - Ezio's Family Sizi de bu güzel şarkı ile tanıştırmak istedim. Bana metali sevdiren eserlerden biridir. Siz nasıl buldunuz? www.technopat.net
Ajan_47 dedi: Jesper Kyd tam bir efsane. Hitman Soundtrack'ini de öneririm. Onu da Jesper Kyd yapmış. Genişletmek için tıkla... Evet çok tepki çekti ve kendisi o zamandan beridir pek uğraşmıyor oyun alanıyla. Bu arada @Yamete Kudasai dayanamadım ve ben de kendi favorimi paylaştım Srod Almenara ft. Alina Lesnik - Ezio's Family Sizi de bu güzel şarkı ile tanıştırmak istedim. Bana metali sevdiren eserlerden biridir. Siz nasıl buldunuz? www.technopat.net