Jetklik güvenilir mi?

Alma hocam kronik o klavye.

Alma hocam kronik o klavye.
Kronik sorunu nedir? 2 yildir Apex Pro kullaniyorum ancak henuz hicbir sorun ile karsilasmadim.

Amazon'dan Apex Pro klavye alacağım satıcısı jetklik güvenilir mi?
Saticinin bazi gec gonderme ve hatali urun gonderimi gibi sorunlari mevcut ama Amazon destegi bu konuda musteriyi destekliyor. Alabilirsiniz, herhangi bir sorun yasar iseniz Amazon destek ekibi gerekli mudaheleyi yapacaktir.

Kronik sorunu nedir? 2 yıldır Apex Pro kullanıyorum ancak henuz hiçbir sorun ile karsilasmadim.

Saticinin bazi gec gonderme ve hatali ürün gonderimi gibi sorunlari mevcut ama Amazon destegi bu konuda musteriyi destekliyor. Alabilirsiniz, herhangi bir sorun yasar iseniz Amazon destek ekibi gerekli mudaheleyi yapacaktir.

Hocam tam alacaktım bir bakayım dedim herkes satıcıyı eleştirmiş korkmuştum şimdi sipariş vereceğim TKL alıyorum iyi değil mi hocam TKL.

Hocam tam alacaktım bir bakayım dedim herkes satıcıyı eleştirmiş korkmuştum şimdi sipariş vereceğim TKL alıyorum iyi değil mi hocam TKL.
Ben de %100 boyutlusu var mesleki sebeplerden oturu. Biraz fazla ses yapiyor o kadar, onun haricinde cok hosuma gidiyor diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı