Jetlisans'tan Key alınır mı?

KMSpico kullandıysanız format atmanız en iyisi, bilgisayarınız KMS sunucularına bağlıyken bilgisayarınıza zararlı yazılımlar kurmuş olabilir, konuya dönecek olursak;
Arkadaşlar key türlerini ve karşılaşabileceğiniz durumları söylemiş zaten, OEM veya Retail olduğundan emin olduktan sonra alabilirsiniz ama ben Microsoft'tan almadığınız sürece bunlara para vermenizi önermem çünkü dijital lisans edinmenin crack kullanmadan ücretsiz yolları bulunuyor;

Günaydın hocam. Kmspico kullandıysanız onun süresi yoktur 21 gün sonra kendini yenileyecektir öyle çalışıyor zaten. Temiz kurulum yapıp, kmspico'dan kurtulup key almanızı tavsiye ederim.
keyi direkt girdim suan retail olaral gözüküyor sonradan tekrar kmsye donusmez degil mi ?
hocam windowsun kendi güvenliğinden baktım hicbir sey gözükmüyor suanlik zararli olarak herhangi bir sey olur mu

keyi direkt girdim suan retail olaral gözüküyor sonradan tekrar kmsye donusmez degil mi ?
KMSpico'ya dönüşür diye bir şey yok fakat dediğim gibi hala kmspico sunucularına bağlısınız format atmadan tamamiyle silinmiyor maalesef. Temiz kurulum yapıp öyle girin keyinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…