Jeven Brus parfüm alınır mı?

Mfy hiç almadım ancak şimdiye kadar gördüğüm yorumların çoğu olumlu. L'immensite kokusunu nasıl yapmışlardır bilmiyorum ancak l'immensite turunç ve hafif baharatlı bir koku. Aşırı fresh bir koku arıyorsanız tatmin etmeyebilir.

Evet tam 15 saniye önce baktım ona oda güzel duruyor aşırı fresh olmasına gerek yok bazı insanlar bir sıkıyor arkasından yürüken burnum düşüyor o kadar ağır olmasın yeter :D deneyecek mağazada yok ki.
 
Hocam MFY en uygunu diye örnek verdim, Kimyager Ahmet hakkında da iyi yorumlar var, Emre Geldi kullandım önceden sevdim, Dose kullanıyorum şu an bunlar genel olarak iyi markalar. Ama en f/p hala yine MFY-Tygar (ben vibratoyu daha çok beğeniyorum) denerseniz pişman olacağınızı çok zannetmiyorum.
 
Hocam MFY en uygunu diye örnek verdim, Kimyager Ahmet hakkında da iyi yorumlar var, Emre Geldi kullandım önceden sevdim, DOS'e kullanıyorum şu an bunlar genel olarak iyi markalar. Ama en F/P hala yine MFY-Tygar (ben vibratoyu daha çok beğeniyorum) denerseniz pişman olacağınızı çok zannetmiyorum.

Teşekkürler önerilerin için :)
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı