Hocam bende bu var gayet güzel 1 yıldır kullanıyorum.Yüzüm ve vücut kıllarım için makine önerisi istiyorum. Jilet çok tahriş ediyor veya sivilce yapıyor. Artık tam olarak almiyorda kökte siyah nokta gibi kalıyor. Sinek kaydi gibi alan tıraş makinesi arıyorum. Mümkünse F/P ürünü olsun değilse de parasını hak eden her türlü ürün önerisine açığım.
Kaliteli bir jilet, iyi bir tıraş köpüğü ve doğru teknik ile en iyi çözüm jilet olur. Bu tarz makineler yüzü daha fazla tahriş ediyor emin olabilirsin. Eğer sakalların sık ve kalın ise makine ile tıraş olmak giderek acı verici hale gelebilir. Zaten jiletten daha kısa ve düzgün kesme ihtimali yok.
Hocam yapılan önerilerden bu 4'lü arasında kaldım.
Powertec TR 758 Profesyonel Tıraş Makinesi Sakal Saç Ense için Fiyatı - Trendyol
Powertec Tr-758 Profesyonel Sakal Ense Tıraş Makinesi (0.1mm - Sıfıra En Yakın) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz Ve Vücut Şekilendirici - Fiyatı, Yorumları
Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz Ve Vücut Şekilendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xiaomi Enchen Blackstone 3 Başlıklı Erkek Tıraş Makinesi – Şarjlı, Sessiz ve Güçlü Motor - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Enchen Blackstone 3 Başlıklı Erkek Tıraş Makinesi – Şarjlı, Sessiz ve Güçlü Motor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Braun Series 3 Mgk3410 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti, 6’sı 1 Arada Erkek Bakım Kiti - Fiyatı, Yorumları
Braun Series 3 Mgk3410 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti, 6’sı 1 Arada Erkek Bakım Kiti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunların arasından Philips oneblade mi en kısa, sinek kaydı gibi keser?
Hocam bana kaliteli bir jilet, iyi bir tıraş köpüğü ve doğru teknik hakkında öneriler yapar mısınız?
Braun bu değil hocam, bu 0 almaz. 0 alan makineler bu attığım gibi oval ya da 3 tane yuvarlak bıçaktan olan makineler. Bu modeller haricinde hiçbiri jilete yakın deneyim sunmuyor. Ayrıca oneblade kullandım, sinek kaydı için tavsiye etmiyorum zamanla bıçakları eskiyor Çin'den falan almadığın sürece Türkiye'de fiyatları yüksek. Sinek kaydı performansınıda beğenmedim sıfıra sıfır denmez bu makineye. Bıyık alırken can acıtıyor. Bu söylediğim makineleri kullanmadım ama sinek kaydı için bunlar öneriliyor Oneblade'den her türlü daha iyi olduklarını düşünüyorum.
BRAUN 3 Serisi 300 VTGRN Tıraş Makinesi Yeşil Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BRAUN 3 Serisi 300 VTGRN Tıraş Makinesi Yeşil Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübwww.mediamarkt.com.tr