Jilet gibi alan makine önerisi

kesinlikle bunu öneriyorum.

Philips One Blade alıyorsunuz sonra torunlarınıza kadar saklamak için yedek makine falan alıyorsunuz o derece iyi. Yıllarca binbir çeşit ürün kullandım özellikle bacakta falan bunun gibi sıfır alan görmedim.
Bu üründen almıştım ve bana mı denk geldi bilmiyorum ama kolumdaki hafif kılları dahi alamamıştı. Sonra tekrardan sipariş verdim yine aynısı çıktı bilemiyorum. Belki benim şansıma özeldir.

Kaliteli bir jilet, iyi bir tıraş köpüğü ve doğru teknik ile en iyi çözüm jilet olur. Bu tarz makineler yüzü daha fazla tahriş ediyor emin olabilirsin. Eğer sakalların sık ve kalın ise makine ile tıraş olmak giderek acı verici hale gelebilir. Zaten jiletten daha kısa ve düzgün kesme ihtimali yok.
Her ne kadar soru doğrultusunda makine önersem de katılıyorum.
Alıyorsun Gillette 5 bıçak ve güzel bir traş jeli; tertemiz.
Vücut için de ben yine Gillette'nin kadınlar için ürettiği Venus serisini kullanıyorum.
Kadınlara bu kadar kaliteli ürünler üretilirken erkeklere hala permatik satılması da ayrı bir ayrımcılık.

Bu tarz makinelerin hiçbiri yüzde sıfır almaz ama vücut için iyi ve ayrı bir başlığı bile var.

Yüzde ve vücutta sıfır alacak bir makine için;

Hocam oneblade için bıçakları çok çabuk eskiyor diyorlar ne düşünüyorsunuz?

Yüzüme hiç jilet vurmayan biri olarak hep farklı makinalar kullandım.1 yıldır xiaominin Xiaomi Traş Makinesi - 15020162 | Boyner bu modelini kullanıyorum ve çok memnunum.Tahriş-sivilce-kızartlık sorun yaşamadım.Vücut için ise gene 1 yıldır philips bodygroom kullandım memnundum ancak sıfır almadığı yerleri oluyordu ve yedek başlığı makinadan daha pahalı bu yüzden 1 haftadır kullandığım polo smart mini lady (kuru uygulama oluyor sadece) kullanıyorum şuan gratisde indirimde 99 tl.Cihaz kaliteli ve şarjı iyi gidiyor vücut kısmını hiç zorlanmadan sıfır olacak şekilde alıyor.Ben çok memnunum.

Yüzüm ve vücut kıllarım için makine önerisi istiyorum. Jilet çok tahriş ediyor veya sivilce yapıyor. Artık tam olarak almiyorda kökte siyah nokta gibi kalıyor. Sinek kaydi gibi alan tıraş makinesi arıyorum. Mümkünse F/P ürünü olsun değilse de parasını hak eden her türlü ürün önerisine açığım.

Vucut kıllarını nasıl sınek kaydı gıbı alıyorsunuz ben beceremıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı