Jilet gibi alan makine önerisi

kesinlikle bunu öneriyorum.

Bu üründen almıştım ve bana mı denk geldi bilmiyorum ama kolumdaki hafif kılları dahi alamamıştı. Sonra tekrardan sipariş verdim yine aynısı çıktı bilemiyorum. Belki benim şansıma özeldir.

Her ne kadar soru doğrultusunda makine önersem de katılıyorum.
Alıyorsun Gillette 5 bıçak ve güzel bir traş jeli; tertemiz.
Vücut için de ben yine Gillette'nin kadınlar için ürettiği Venus serisini kullanıyorum.
Kadınlara bu kadar kaliteli ürünler üretilirken erkeklere hala permatik satılması da ayrı bir ayrımcılık.

Evet bunlarla daha iyi performans alırsın. Vücut için kullanılmaz ama bunlar.

Bu ürünler arasında çok fark var mı ona göre Xiaomi'yi tercih edeceğim 800 TL. Braun 2K.

Hocam oneblade için bıçakları çok çabuk eskiyor diyorlar ne düşünüyorsunuz?

Yüzüme hiç jilet vurmayan biri olarak hep farklı makinalar kullandım.1 yıldır xiaominin Xiaomi Traş Makinesi - 15020162 | Boyner bu modelini kullanıyorum ve çok memnunum.Tahriş-sivilce-kızartlık sorun yaşamadım.Vücut için ise gene 1 yıldır philips bodygroom kullandım memnundum ancak sıfır almadığı yerleri oluyordu ve yedek başlığı makinadan daha pahalı bu yüzden 1 haftadır kullandığım polo smart mini lady (kuru uygulama oluyor sadece) kullanıyorum şuan gratisde indirimde 99 tl.Cihaz kaliteli ve şarjı iyi gidiyor vücut kısmını hiç zorlanmadan sıfır olacak şekilde alıyor.Ben çok memnunum.

Vucut kıllarını nasıl sınek kaydı gıbı alıyorsunuz ben beceremıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…