Jinekomasti ameliyatı cüzi bir miktarda nasıl yaptırılır?

Burak69

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Jinekomasti sorunum var. Özelde bu işi bildiğiniz ticarete dökmüşler. Geçen sene 20 bin olan ameliyat şimdilerde 40.000'e dayanmış. Velhasıl kelam arkadaşlar durumum yok özelde olmaya. Bu ameliyatı devlet hastanelerinde ücretsiz ya da çok cüzzi bir şekilde olabilir miyim? İnternette bu konuda oluyor diyen de hatta ben oldum diyen de var yok devlet hastanesinde olmuyor diyen de var yani bilgi kirliliği. Bu ameliyat devlet hastanesinde ücretsiz oluyor mu arkadaşlar? Bilen arkadaşlardan cevap yazmasını rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 çıkar rahat hocam kafadan tam fiyat bende bilmiyorum estetik cerrahi ile konuşmanız lazım 15 civarıydı en son.
Anladım hocam. Ben istanbulda yaşıyorum avrupa yakasında. Bazı forumlarda yazanlar her devlet hastanesi yapmıyor özellikle doktor bu konuda önemli yani devlet hastanesinde görüşeceğin doktorda önemli ameliyat yapması için. Sizin bu ameliyatı ücretsiz yada cüzzi yapma ihtimali yüksek devlet hastanesi yada şu devlet hastanesinde özellikle şu doktora randevu al diyebileceğiniz bir tecrübeniz yada bilginiz varmıdır

Hocam bildiğim bir yer yok ama o dedikleri yani 18 yaşından küçükseniz evet doktorun önemi var ama 18 yaşından büyükseniz ve hala geçmediyse yapmak zorundalar.

Hocam bildiğim bir yer yok ama o dedikleri yani 18 yaşından küçükseniz evet doktorun önemi var ama 18 yaşından büyükseniz ve hala geçmediyse yapmak zorundalar.

Randevu alırken plastik cerrahamı almak uygun olur yoksa genel cerrahiyemi hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı