Jinekomasti ameliyatı olmayı düşünüyorum. Acaba çok uzun ve zor bir süreç mi yoksa 1 aya kalmaz düzelir miyim? Bir de devlet hastanesinde yapılıyor mu bu ameliyat?
Değişiyor normale dönme süreci testo taylanın süreci vardı bayağı sıkıntı bir süreç geçirmişti bu ameliyattan sonra Sport'la desteklemek gerekebiliyor yaş ve kilonuz kaç söylerseniz sorun jinekomasti olmayabilir çünkü bu pahalı bir ameliyat devlette bile pahalı.
Boy 1.90 kilo 102 şu an. Ama geçen sene 153 kiloydum kilo veriyorum. Memeler sanki olduğu gibi duruyor gibi. Hatta biri diğerinden biraz daha büyük nasıl oluyorsa artık.
Hocam o zaman geçer o yağ oranınız %17 16 altına getirin o zaman karar verin zaten göğüs yağları zor erir organ yapısı sebebiyle ameliyata şimdi gerek yok o düzelir he %14 15 gibi yağ oranlarında hala var ise o zaman ameliyata girersiniz ameliyat içinde 18 yaş gerekli fiyatı da tuzlu.
Sigortalı birisine ne kadara patlar hocam?
15 k civarıdır heyet raporu ile ücretsiz yapılıyor diye biliyorum ama devlettede sıkıntı çekersiniz güzel bir yağ oranına düşün duruma göre bakın tavsiyem budur.
15 k civarıdır heyet raporu ile ücretsiz yapılıyor diye biliyorum ama devlettede sıkıntı çekersiniz güzel bir yağ oranına düşün duruma göre bakın tavsiyem budur.
Nisanda 15 idi şu an 30 civarıdır hocam düzelteyim heyet raporuda zor imkansız gibi bir şey.
Anladim hocam. Dediginiz gibi yag oranimin dusmesini bekleyecegim karar vermek icin. Teşekkürler.
Rica ederim hocam her zaman emin olun daha iyi olur ağırlıkta çalışırsınız güzel bir estetik görünütü olur zaten.
Agirlik calisiyorum zaten hocam goguse iyi kotu bir kas kutlesi de ekleyebildim bu surecte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.