biovuc
Yoctopat
Daha fazla
199 cm, 93 Kg'ım. Düzenli fitness yapıyorum, güç olarak gayet iyiyim ama gelişim anlamında çok ilerleyemedim.
Vücudum da aşırı kolay yağ tutuyor. Son 2 ay beslenmeme dikkat etmedim, hemen yanlardan ve göbekten yağlandım.
Asıl sıkıntım jinekomasti.
Koltuk altına kadar uzanan bir yağ-doku birikimim var. Görüntü ciddi şekilde rahatsız ediyor.
Bir süredir ameliyat araştırıyorum.
Görüştüğüm doktorlar 60 bin TL ile 120 bin TL arasında fiyat verdi.
Çoğu liposuction (yağ alma) yöntemiyle yapıyor.
Ama açık konuşmak gerekirse, mide ameliyatı 25 bin TL'yken yağ aldırmanın 120 bin olması bana abartı geliyor.
Sanki “popüler sorun” olduğu için fiyatları özellikle şişiriyorlar gibi hissediyorum.
Bu ameliyatı olan varsa veya farklı doktor önerisi olan, tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
Hem sonuç hem de fiyat açısından fikir edinmek istiyorum.
60bin İstanbul'da bir plastik cerrah ile anlaştım. Fakat şirketle görüşmedim…
Vücudum da aşırı kolay yağ tutuyor. Son 2 ay beslenmeme dikkat etmedim, hemen yanlardan ve göbekten yağlandım.
Asıl sıkıntım jinekomasti.
Koltuk altına kadar uzanan bir yağ-doku birikimim var. Görüntü ciddi şekilde rahatsız ediyor.
Bir süredir ameliyat araştırıyorum.
Görüştüğüm doktorlar 60 bin TL ile 120 bin TL arasında fiyat verdi.
Çoğu liposuction (yağ alma) yöntemiyle yapıyor.
Ama açık konuşmak gerekirse, mide ameliyatı 25 bin TL'yken yağ aldırmanın 120 bin olması bana abartı geliyor.
Sanki “popüler sorun” olduğu için fiyatları özellikle şişiriyorlar gibi hissediyorum.
Bu ameliyatı olan varsa veya farklı doktor önerisi olan, tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
Hem sonuç hem de fiyat açısından fikir edinmek istiyorum.
60bin İstanbul'da bir plastik cerrah ile anlaştım. Fakat şirketle görüşmedim…
Son düzenleyen: Moderatör: