Jinekomasti geçer mi?

Duruma göre. Alt göğüs kasını çalıştıracak programlar öneriyorlar ama büyük, sarkık bir yağ kütlesi varsa zor ameliyatsız zor. Düzenli vücut çalışmanı öneririm eğer göğüs kasların büyümesine ve sertleşmesine rağmen meme ucunda sarkma, yumuşaklık devam ediyorsa ameliyat ol derim.

İyi yanından bakarsak bu ameliyatı olanlar gelecekte tekrar kilo alsalar bile bu sorunu nadiren yaşıyorlar. Kalıcı bir çözüm olabiliyor.

Duruma göre. Alt göğüs kasını çalıştıracak programlar öneriyorlar ama büyük, sarkık bir yağ kütlesi varsa zor ameliyatsız zor. Düzenli vücut çalışmanı öneririm eğer göğüs kasların büyümesine ve sertleşmesine rağmen meme ucunda sarkma, yumuşaklık devam ediyorsa ameliyat ol derim.

İyi yanından bakarsak bu ameliyatı olanlar gelecekte tekrar kilo alsalar bile bu sorunu nadiren yaşıyorlar. Kalıcı bir çözüm olabiliyor.
Kendi kendine geçtiği bi durum da var hocam sanırım.

Kendi kendine geçtiği bir durum da var hocam sanırım.

Dediğim gibi duruma göre. Kilo verince veya düzenli spor yapınca gidebiliyor ama burada ne kadarlık bir kütleden bahsediyoruz. 30-40 kilo verip üzerine de gayet güzel vücut yapan kişide o yağlı memeler aynı kalabiliyor.

Merhaba ben küçüklüğümden beri çekiyorum bu sorunu. Özgüven eksikliğimin yegane sebebidir. Sıcak havalarda bile hırkayla gezmişliğim vardır. Psikolojik bir takıntı haline geldi ve üniversite mezuniyetinden sonra ameliyat olma kararı aldım. Bu kararı alana kadar spor da yaptım farklı fiziksel egzersizler de ancak sonuç alamadım. Şimdi ameliyat sırası bekliyorum 1-2 ay içerisinde olacağım muhtemelen.

Boy uzaması ile birlikte verilen 15 kilodan bahsediyoruz hocam.

15 kilonun ciddi sarkma veya büyük yağ kütlesi bırakacağını pek zannetmiyorum. Sen yine düzenli spor yapmaya çalış. Decline bench press, decline dumbbell fly ve dumbbell pullover hareketleri iyidir senin durumunda.

Merhaba ben küçüklüğümden beri çekiyorum bu sorunu. Özgüven eksikliğimin yegane sebebidir. Sıcak havalarda bile hırkayla gezmişliğim vardır. Psikolojik bir takıntı haline geldi ve üniversite mezuniyetinden sonra ameliyat olma kararı aldım. Bu kararı alana kadar spor da yaptım farklı fiziksel egzersizler de ancak sonuç alamadım. Şimdi ameliyat sırası bekliyorum 1-2 ay içerisinde olacağım muhtemelen.
Hocam konuyu hortlattım kusura bakmayın ameliyat oldunuz mu?

Hocam konuyu hortlattım kusura bakmayın ameliyat oldunuz mu?
Merhaba evet ameliyat oldum ve yaklaşık 5 ay kadar bir süre geçti. Oldukça memnunum, özellikle özgüvenimin yerine geldiğimi söylemem gerek. Pek zor bir süreçte yaşamadım bu arada. Sadece dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı