Jinekomasti geçer mi?

Merhaba evet ameliyat oldum ve yaklaşık 5 ay kadar bir süre geçti. Oldukça memnunum, özellikle özgüvenimin yerine geldiğimi söylemem gerek. Pek zor bir süreçte yaşamadım bu arada. Sadece dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunuyor.

Hocam yaş 15 sol göğüste ağrı, şişlik ve acı hiçbir şey bulunmuyor ancak sağ göğsüm de acı var yani etrafına dokunuyorum hiçbir şey yok ama sağ göğsün tam ucuna dokuntuğumda acı hissi var ve çok çok hafif %1-2 diyebileceğim bir büyüklük var ve bu konuda bir konumda var buradan ulaşabilirsiniz. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam yaş 15 sol göğüste ağrı, şişlik ve acı hiçbir şey bulunmuyor ancak sağ göğsüm de acı var yani etrafına dokunuyorum hiçbir şey yok ama sağ göğsün tam ucuna dokuntuğumda acı hissi var ve çok çok hafif %1-2 diyebileceğim bir büyüklük var ve bu konuda bir konumda var buradan ulaşabilirsiniz. Sizce ne yapmalıyım?
Aslında bunu doktorların cevaplaması daha doğru olur. Ben ne gördüm ne işittim bu yüzden size yanlış bilgi aktarmak istemem. Dilerseniz durumu babanızla paylaşın veya bir aile büyüğünüz ile, sizi kontrole götürsünler.

Aslında bunu doktorların cevaplaması daha doğru olur. Ben ne gördüm ne işittim bu yüzden size yanlış bilgi aktarmak istemem. Dilerseniz durumu babanızla paylaşın veya bir aile büyüğünüz ile, sizi kontrole götürsünler.
Hocam hangi bölüm birde ameliyat ne kadar?

Ameliyat harici kalıcı bir çözüm yok.
Jinekomastiye özel haplar ama etkileri maalesef az ve fiyatları çok yüksek.
Ameliyatların da fiyatı çok yüksek :(
Hocam ilaç fiyatları ve ameliyat fiyatları ne kadar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı