Jinekomasti nasıl tespit edilir?

Sco_rpion

Hectopat
Yer
Los Santos
Daha fazla  
Meslek
Yancı
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim göğsümdeki ağrı sebebiyle. İnternette jinekomasti olabileceği yazıyordu doktor fizik tedavi randevusu verdi bu hastalık için internette ameliyat olunmalı yazıyor fizik tedavi ile bu hastalığı atlatan var mı? Fizik tedavi ile olmazsa ameliyat mı olmam lazım?

Kiloluysanız yağda olabilir ama zayıfsanız jinekomasti olma ihtimali yüksek ileri seviye değilse biraz kas kütlesi koyarak kapatılabiliyorsun görüntüyü ama ileri seviye ise ameliyat olmak gerekiyor. Bu arada jinekomastide öyle pek ağrı olmaz diye biliyorum çoğu insan görüntüden rahatsız olduğu için ameliyat oluyor.

Kiloluysanız yağda olabilir ama zayıfsanız jinekomasti olma ihtimali yüksek ileri seviye değilse biraz kas kütlesi koyarak kapatılabiliyorsun görüntüyü ama ileri seviye ise ameliyat olmak gerekiyor. Bu arada jinekomastide öyle pek ağrı olmaz diye biliyorum çoğu insan görüntüden rahatsız olduğu için ameliyat oluyor.
58 kiloyum boyum 1.75. Hocam yüz üstü yattığımda sabah acıyla uyanıyorum çivi batma hissi oluyor tam uç tarafında yanı şekilde dokunduğumda da çok acı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı