Jitter değerim neden yüksek?

Yazar

Kilopat
Yer
Turkey
Geçen yıl TurkNet kullanıyordum ve gayet memnundum. Daha sonrasında herkesin bildiği şu port meselelerinden sonra Türk Telekom'a geçmek zorunda kaldım. TurkNet kullanırken interneti Wi-Fi üzerinden alama rağmen jitter değerim 1 idi. TT'ye geçtikten sonra 8-10 arası seyrediyor. Operatör kaynaklı bir sorun mu yoksa benimle alakalı mı çözemedim.
Bu değeri nasıl düşürebilirim?
Jitter değerimi istikrarlı hale getirmek istiyorum.

Geçen yıl TurkNet kullanıyordum ve gayet memnundum. Daha sonrasında herkesin bildiği şu port meselelerinden sonra Türk Telekom'a geçmek zorunda kaldım. TurkNet kullanırken interneti Wi-Fi üzerinden alama rağmen jitter değerim 1 idi. TT'ye geçtikten sonra 8-10 arası seyrediyor. Operatör kaynaklı bir sorun mu yoksa benimle alakalı mı çözemedim.
Bu değeri nasıl düşürebilirim?
Jitter değerimi istikrarlı hale getirmek istiyorum.
Jitter genelde İSS ile ilgili olmaz ancak belirli istisna durumlar vardır. Bağlantı tipiyle ilgili olur. Kablosuz 2.4 GHz bağlantısında Jitter genelde 0-10 arası gelir. 5 GHz kablosuzda ise genelde en fazla 3 olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı