JJSploit V5 ve WeAreDevs güvenilir mi?

Hayır, JJSploit güvenli değil. Bedava olan hiçbir injector güvenilir değil ama şüpheler bir yana JJSploit'in kesinlikle daha önceden duyduğum bir çeşit virüs raporları internette gözüme çarpmıştı JJSploit'i diğer bedava injector'larla kıyasladığımızda en az güvenilirlerinden biri. Siz yine de bedava injector'ları kullanmayın. Exploit kullanmak isteyenler Synapse X satın almalıdır. Çünkü bedava injector'lar emek harcanmış olmasına rağmen insanlara bedava veriliyorlar ve bunun bir çeşit sebebi olabilir. Ayrıca, bedava injector'ları ve Synapse'i kıyasladığımızda Synapse'in bütün injector'lara kıyasla daha farklı bir şekilde hileyi harekete geçirme sistemine sahip. Yani, Script'in çalışma olasılığı daha fazla ve ban'lanma olasılığın daha az. Bunun dışında gerçek bir destek ekibinede sahip.



Bu en iyi injector, yani Synapse X'de bile oluyor. Bunun sebebi injector'ün oyununda hileleri inject'lemek için antivirüslere, virüs gibi gözüken bir şekilde yapması, ama indirdiğin injector Synapse değilse o uyarı gerçek olabilir.
Benim arkadaşım 7, 8 aydır kullanıyor virüs olduğunu sanmıyorum.
Virus Totala atın #VirusTotal
Eğer bilgisayarınızı bozucak bir şey ise adam kendi hilesini kullanıyor videosu var büyük ihtimal bilgisayarınıza bozucak bir şey yapmaz o yüzden virüs olduğunu sanmıyorum ama ele geçirme gibi şeyler olmaz arkadaşım bile 8 aydır kullanıyor.


👿 Virüs olduğunu sanmıyorum ✔
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın kardeşi JJSploit V5 indirmiş ve WeAreDevs ile çalışıyor. Arkadaşım diyor ki; "kanka JJSploit V5 güvenli mi?" demişti. Ben de Google'a baktım. Güvenli dedi ama Roblox Exploitleri virüslüdür diye paniklendim biraz. (tabii ki kalp rahatsızlığım var.) Ama denemek istemem ben hileci değilim. Sadece PBR grafiklerle işler yaparım. Peki bu değişik JJSploit V5 güvenilir mi? Teşekkürler.
Öncelikle merhaba konunun üzerinden 1 yıl geçmiş ve bende burdan bakıp birazda araştırıp yaklaşık 1 hafta önce wearedevs isimli jjsploitin kendi sitesinden indirdim.Başlarda bir şey yoktu olmadıda, arkadaşıma yüklediğimi söyledim ve virüslü olduğunu kendisinde format atmak zorunda kaldığını anlattı. Bende bunun üstüne sağlam bir antivirüs programı indirim tarama yaptırmaya başladığımda işlemci %100 e kadar çıktı pc kafayı yedi. Kısacası virüslü ben erkenden müdahale edip kaldırdım ve sıkıntı yaşamadım. Sizde hiç bir şey olmuyor gibi görünebilir ama ilerleyen zamanlarda mesajlar gelir bilgisayara çünkü içinde reklam virüsü var. Taramada gözüken trojanda fake trojan değil gerçek trojan. Ayrıca virüstotale attığınızda virüs göstermemesi doğal , çünkü jjsploitin içindeki ana dosyayı atmanız lazım. O dosyayı virüstotale attığınızda çok fazla antivirüs programı virüs olarak algılıyor(60 antivürüsten en az yarısı). Wearedevs olması lazım galiba sitenin adı hiç bir exploit indirmeyin bu siteden hepsi virüslü.Ayrıca exploit çalışıyor ama virüslü olduğu sürece çalışsa ne işine yarayacak hile yapıp hızlı kasılırken bilgisayarın elinden gidecek.
@518370 @asd93 @TaksimAmca @WebLost @ISTkruzz
 
Son düzenleme:
Öncelikle merhaba konunun üzerinden 1 yıl geçmiş ve bende buradan bakıp biraz da araştırıp yaklaşık 1 hafta önce wearedevs isimli jjsploitin kendi sitesinden indirdim. Başlarda bir şey yoktu olmadıda, arkadaşıma yüklediğimi söyledim ve virüslü olduğunu kendisinde format atmak zorunda kaldığını anlattı. Bende bunun üstüne sağlam bir antivirüs programı indirim tarama yaptırmaya başladığımda işlemci %100'e kadar çıktı PC kafayı yedi. Kısacası virüslü ben erkenden müdahale edip kaldırdım ve sıkıntı yaşamadım. Sizde hiçbir şey olmuyor gibi görünebilir ama ilerleyen zamanlarda mesajlar gelir bilgisayara çünkü içinde reklam virüsü var. Taramada gözüken trojanda fake trojan değil gerçek trojan. Ayrıca VirusTotal'e attığınızda virüs göstermemesi doğal, çünkü jjsploitin içindeki ana dosyayı atmanız lazım. O dosyayı VirusTotal'e attığınızda çok fazla antivirüs programı virüs olarak algılıyor(60 antivürüsten en az yarısı). Wearedevs olması lazım galiba sitenin adı hiçbir exploit indirmeyin bu siteden hepsi virüslü. Ayrıca exploit çalışıyor ama virüslü olduğu sürece çalışsa ne işine yarayacak hile yapıp hızlı kasılırken bilgisayarın elinden gidecek.
@518370 @asd93 @TaksimAmca @WebLost @ISTkruzz

İşlemcinin %100 olma sebebi geniş bir tarama yapması sonucu gerçekleşiyor onla fazla alakası yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı