JJSploit V5 ve WeAreDevs güvenilir mi?

Roblox hile uygulaması jjsploit ve ben hiç önermiyorum çünkü hile uyguluması sonuçta? Ne bekleyebilirsin ki. Hatta wearedevs sitesinden bende hile indirmeyi denemiştim onların setupunu kullandım anti vürüsüm uyarı verdi büyük ihtimalle Roblox'un içine girdiği için. Ben sizi yine de uyarıyım çünkü o hile uygulaması.
Peki kanka. Ama benim eset uyarı vermedi.
Hile olduğu için zaten virüs uyarısı veriyor. Ben oradan indirdim ve bende çalıştı.
Peki kanka.
 
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın kardeşi jjsploit V5 indirmiş ve wearedevs ile çalışıyor. Arkadaşım diyor ki; "kanka jjsploit V5 güvenli mi?" demişti. Ben de Google'a baktım. Güvenli dedi ama Roblox exploitleri virüslüdür diye paniklendim biraz. (tabii ki kalp rahatsızlığım var.) Ama denemek istemem ben hileci değilim. Sadece pbr grafiklerle işler yaparım. Peki bu değişik jjsploit V5 güvenilir mi? Teşekkürler.

Hayır, JJSploit güvenli değil. Bedava olan hiçbir injector güvenilir değil ama şüpheler bir yana JJSploit'in kesinlikle daha önceden duyduğum bir çeşit virüs raporları internette gözüme çarpmıştı JJSploit'i diğer bedava injector'larla kıyasladığımızda en az güvenilirlerinden biri. Siz yine de bedava injector'ları kullanmayın. Exploit kullanmak isteyenler Synapse X satın almalıdır. Çünkü bedava injector'lar emek harcanmış olmasına rağmen insanlara bedava veriliyorlar ve bunun bir çeşit sebebi olabilir. Ayrıca, bedava injector'ları ve Synapse'i kıyasladığımızda Synapse'in bütün injector'lara kıyasla daha farklı bir şekilde hileyi harekete geçirme sistemine sahip. Yani, Script'in çalışma olasılığı daha fazla ve ban'lanma olasılığın daha az. Bunun dışında gerçek bir destek ekibinede sahip.

Virüs olmamasına rağmen trojan gözüküyor neden bende bilmiyorum.

Bu en iyi injector, yani Synapse X'de bile oluyor. Bunun sebebi injector'ün oyununda hileleri inject'lemek için antivirüslere, virüs gibi gözüken bir şekilde yapması, ama indirdiğin injector Synapse değilse o uyarı gerçek olabilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı