JJSploit yeniden açılıdı, güvenli mi?

bungalowlover123

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7 12.Nesil 12700H
32 GB RAM
Nvidia GeForce RTX 2050
SoundBlaster Studio
JJSploit yeniden açıldı bildiğiniz gibi. Peki güvenli mi orası soru işareti. Ve ben de bunu bilmek istiyorum. Bazı YouTuber'lar doğru düzgün anlatmıyor.

Pandemi zamanı exploit kullanmaya bunla başladım, ne güçlü bir exploit nede düzgün çalışıyordu. Trojandır iyi değildir yükleme 2 yıl önce elektron ondan sonra krnl'ye geçtim sıfır sistem toplayınca virüs ihtimali yüzünden kullanmayı bıraktım. Krnl önerim, hem bedava hem jjden iyi.

Pandemi zamanı exploit kullanmaya bununla başladım, ne güçlü bir exploit ne de düzgün çalışıyordu. Trojandır iyi değildir yükleme 2 yıl önce elektron ondan sonra Krnl'ye geçtim sıfır sistem toplayınca virüs ihtimali yüzünden kullanmayı bıraktım. Krnl önerim, hem bedava hem jjden iyi.

KRNL kapanmamış mıydı?

Pandemi zamanı exploit kullanmaya bunla başladım, ne güçlü bir exploit nede düzgün çalışıyordu. Trojandır iyi değildir yükleme 2 yıl önce elektron ondan sonra krnl'ye geçtim sıfır sistem toplayınca virüs ihtimali yüzünden kullanmayı bıraktım. Krnl önerim, hem bedava hem jjden iyi.
Hem virüssüz, bitcoin kasmayan diyorum. KRNL virüslü çıktı.

Vallahi onu bunu bırak, yazılım öğren, kendin yap daha iyi. İşte bu "HARD WORKER!"

Technopat Haberler

Geri
Yukarı