Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 13 Temmuz 2022 #51 Estar Abi dedi: Olayın detaylarına bak. Genişletmek için tıkla... Cidden buradaki ironiyi anlamadın mı?
Estar Abi dedi: Olayın detaylarına bak. Genişletmek için tıkla... Cidden buradaki ironiyi anlamadın mı?
Estar Abi Centipat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 446 13 Temmuz 2022 #52 Troll Face dedi: Cidden buradaki ironiyi anlamadın mı? Genişletmek için tıkla... üzgünüm vallahi ironiyse anlamamıştım. Çünkü aynı argümanı savunanlar da kullanıyordu da Öyle bir şey zannettim.
Troll Face dedi: Cidden buradaki ironiyi anlamadın mı? Genişletmek için tıkla... üzgünüm vallahi ironiyse anlamamıştım. Çünkü aynı argümanı savunanlar da kullanıyordu da Öyle bir şey zannettim.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 27 Temmuz 2022 #53 Estar Abi dedi: üzgünüm vallahi ironiyse anlamamıştım. Çünkü aynı argümanı savunanlar da kullanıyordu da Öyle bir şey zannettim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam estağfurullah.
Estar Abi dedi: üzgünüm vallahi ironiyse anlamamıştım. Çünkü aynı argümanı savunanlar da kullanıyordu da Öyle bir şey zannettim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam estağfurullah.