3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 5 Ocak 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu epikti! Ben çok beğendim. Soprano iyi denedi ama olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu epikti! Ben çok beğendim. Soprano iyi denedi ama olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #2 Joker gibi birisinin Soprano'yu takması? Hadi ama bu çok sıkıcı. Ceza'ya Norm'a falan diss atsa keşke.
Joker gibi birisinin Soprano'yu takması? Hadi ama bu çok sıkıcı. Ceza'ya Norm'a falan diss atsa keşke.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 5 Ocak 2021 #3 Alperen Maçka dedi: Joker gibi birisinin Soprano'yu takması? Hadi ama bu çok sıkıcı. Ceza'ya Norm'a falan diss atsa keşke. Genişletmek için tıkla... Black Jack ile kendisi başlattı.
Alperen Maçka dedi: Joker gibi birisinin Soprano'yu takması? Hadi ama bu çok sıkıcı. Ceza'ya Norm'a falan diss atsa keşke. Genişletmek için tıkla... Black Jack ile kendisi başlattı.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #4 Soprano gerçekten inanabiliyor mu şansı olduğuna?
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #5 369926 dedi: Black Jack ile kendisi başlattı. Genişletmek için tıkla... Zıttını söylemiyorum.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 5 Ocak 2021 #6 Yehetto dedi: Soprano gerçekten inanabiliyor mu şansı olduğuna? Genişletmek için tıkla... Sonuç belli gibiydi, Soprano'nun da kafa tutması da hoşuma gitti benim. En azından Twitter kuşluğu yapmadı.
Yehetto dedi: Soprano gerçekten inanabiliyor mu şansı olduğuna? Genişletmek için tıkla... Sonuç belli gibiydi, Soprano'nun da kafa tutması da hoşuma gitti benim. En azından Twitter kuşluğu yapmadı.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 5 Ocak 2021 #7 Menejeri Re-Diss gelmiyecek açıklanmasından sonra Joker'e sinirlenmiştim. Diss Jokzilla serisi kadar kaliteli olmasa da Soprano'dan iyidir.
Menejeri Re-Diss gelmiyecek açıklanmasından sonra Joker'e sinirlenmiştim. Diss Jokzilla serisi kadar kaliteli olmasa da Soprano'dan iyidir.
Memolii7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 5 Ocak 2021 #8 Jokerin prim kastığı gerçeği peki? Mary Jane gibi herkesin öylesine açıp geçtiği şarkıya 6 diss yapmak nedir ya? Sahi ne bu kadar çok batan?
Jokerin prim kastığı gerçeği peki? Mary Jane gibi herkesin öylesine açıp geçtiği şarkıya 6 diss yapmak nedir ya? Sahi ne bu kadar çok batan?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 5 Ocak 2021 #9 Memolii7 dedi: Jokerin prim kastığı gerçeği peki? Mary Jane gibi herkesin öylesine açıp geçtiği şarkıya 6 diss yapmak nedir ya? Sahi ne bu kadar çok batan? Genişletmek için tıkla... Uyuşturucuya özendirmek? Joker Soprano'dan daha çok tanınıyor. Ayrıca re-diss yapmak ne zamandan beri prim oldu?
Memolii7 dedi: Jokerin prim kastığı gerçeği peki? Mary Jane gibi herkesin öylesine açıp geçtiği şarkıya 6 diss yapmak nedir ya? Sahi ne bu kadar çok batan? Genişletmek için tıkla... Uyuşturucuya özendirmek? Joker Soprano'dan daha çok tanınıyor. Ayrıca re-diss yapmak ne zamandan beri prim oldu?
deux freres Megapat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 799 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Ocak 2021 #10 Karşısındaki insanın ne kadar acımasız olduğunu bilmesine rağmen Soprano bu dissleşmeye girdi. Bu dissleşmeyi Joker'in alacağını başından beri herkes biliyordu zaten. Memolii7 dedi: Jokerin prim kastığı gerçeği peki? Mary Jane gibi herkesin öylesine açıp geçtiği şarkıya 6 diss yapmak nedir ya? Sahi ne bu kadar çok batan? Genişletmek için tıkla... 6 diss yapmadı, bu şarkılarında Joker punch attı ve Soprano'nun cevap vermesiyle de dissleştiler.
Karşısındaki insanın ne kadar acımasız olduğunu bilmesine rağmen Soprano bu dissleşmeye girdi. Bu dissleşmeyi Joker'in alacağını başından beri herkes biliyordu zaten. Memolii7 dedi: Jokerin prim kastığı gerçeği peki? Mary Jane gibi herkesin öylesine açıp geçtiği şarkıya 6 diss yapmak nedir ya? Sahi ne bu kadar çok batan? Genişletmek için tıkla... 6 diss yapmadı, bu şarkılarında Joker punch attı ve Soprano'nun cevap vermesiyle de dissleştiler.